Hatsina ry

17.02.2018

E2-pojat: Imatralla aurinko paistoi mutta pisteitä ei saatu kotiintuomisina

Hatsina E2-poikien sarjapelit jatkuivat lauantaina 17.2.2018 Imatran Urheiluhallissa. Kaunis aurinkoinen talvisää oli houkutellut paikalle varsin runsaasti yleisöä Imatran urheiluhallin lehtereille. Hatsinan kohtasi päivän ensimäisessä pelissä Pelicans SB Nastolan. Hatsina aloitti maalinteon varsin nopeasti mennen johtoon pelin ensimmäisellä minuutilla 1-0. Pelicans kuittasi Hatsinan johdon varsin nopeasti tasoituksella ja hallitsi 1 erän tapahtumia päästen 3-1 johdossa erätauolle. Toinen erä oli Hatsinalle vaikea ja Pelicans onnistui kovalla prosentilla maalipaikoissaan. Hatsinan hyvien maalipaikkojen esteenä toimi koko ottelun hyvin pelannut Pelicansin maalivahti. 2 erän jälkeen Pelicans johto 7-2. 3 erä oli ottelun tasaisin, mutta Hatsina ei hyvistä maalipaikoista huolimatta tällä kertaa onnistunut viimeistelyssä ja niin ottelun lopputulos kirjattiin Pelicansin voitoksi 8-2.

Toinen peli Hatsinalla oli SB Heinola sarjajohtajaa vastaan. Ottelun alusta asti sarjajohtaja SB Heinola oli potkun Hatsinaa edellä kaikilla osa-alueilla ja vei voiton Hatsinasta 13-2. Ottelu ei jättänyt mitään jossiteltavaa pelitapahtumien osalta.

Valmentajan kommentit: Tänään pelaaminen oli hyvin samanlaista kuin syksyn pimeimpinä aikoina. Olimme liian kesyjä kaksinkamppailuissa ja epäuskokin alkoi hiipiä vaihtopenkille. Hyökkäystrio Leo Kellberg-Matias Kinnunen-Elias Tikanoja jaksoi yrittää ja näyttää esimerkkiä molemmissa otteluissa.

E2-poikien sarjapelit jatkuvat sunnuntaina 11.3.2018 Taipalsaarella. Vastaan asettuvat SB Heinola ja Pelicans SB Nastola, joten Hatsinalla on hyvä mahdollisuus ottaa uudelleen mittaa tänään hävityille vastustajille.       

Imatra17022018.jpg