Hatsina ry

17.02.2018

M1: Susijahti tuotti tulosta perjantaina!

Miesten edustusjoukkue jatkoi jytkyttelyä kotikentällään perjantaina kurmuttamalla nimivahvaa Kouvolan Susia tylyin 13-7 (5-2, 2-4, 6-1) lukemin.

 

Lauantai-aamuna poikkeuksellisen hyvin nukuttujen yöunien jälkeen tavoitettu M1-piiskuri Jari-Pekka Tiusanen kommentoi ottelua seuraavasti: "Olipa hieno ottelu, ja tässä taas nähtiin että hyvin valmistautumalla, ehjällä joukkuepelillä sekä hyvällä taisteluilmeellä yllätykset ovat mahdollisia, ja kyllähän eilen henki voitti materian. Ottelu oli meillä hyvin näpeissä toista erää lukuunottamatta, ja kieltämättä 7-6 tilanteessa kaverilla oli omat saumansa hypätä ottelussa kuskin paikalle. Kovat kakkosdivaripelit isossa roolissa ovat tuoneet meidän nuoriso-osastolle paljon rutiinia, ja olen erittäin tyytyväinen siihen miten pelattiin paineen alla ja käännettiin peli vaikeasta tilanteesta takaisin meidän eduksi."

 

Ilahduttavaa oli myös tehojen jakautuminen laajalle rintamalle, ja jokainen kentällinen pelasi mainiosti. Erityiskehut menevät puolustuksen sotureille, joista jokainen oli perjantaina hyvällä pelipäällä, ja tehomiehet Ville Valjakka, Samuli Vauhkonen sekä Nestori Paldanius erottuivat edukseen, jokainen tehoilla 2+1. Varsinkin Vauhkosen mainio kevätvire ansaitsee vähän hehkutusta, ja miehestä näkee että asepalveluksen päättyminen tuo aimo annoksen lisäbuustia kaukaloon. Maalivahtipelissä meidän oma superjunnumme Juho Waris pesi kilpaveljensä selkeästi, ja oli yksi Susien päänylkyreistä. Meillä on vielä pienet, lähinnä teoreettiset saumat playoffeihin, ja todennäköisesti (Tero) Pettisellä on todennäköisyydet tarkasti laskettuna maanantain treeneihin mennessä." myhäili omiinsa erittäin tyytyväinen JPT19.

 

Ottelupöytäkirja.

Hatsina_Troopers_014.jpg