Hatsina ry

14.02.2018

M1: Perjantaina Susimetsälle!

Miesten edustusjoukkue lähtee perjantaina hakemaan revanssia viimeisestä playoff-paikasta veitsi kurkulla taistelevista Kouvolan Susista kotimatollaan.

 

Perjantain ottelussa kohdataan miesmuistiin parasta kauttaan kakkosessa porskuttava Kouvolan Sudet. Alkukaudesta isännät olivat parkettipelissään etevämpiä, ja vastaan saadaankin laadukas nippu, jota Hatsinassakin muutaman kauden menestyksen kulttuuria maistellut GM Tero Laurila on systemaattisesti vahvistanut myös kauden edetessä. Siirtomarkkinoilta Susien matkaan lähtivät aiemmin PHSB:n / Pelicansin paitaa kantanut Samu Raatikainen sekä siirtoikkunan raosta mukaan livahtanut, alkukauden Top Teamissa tehoillut Samuli Hirn. Joukkueen riveissä pelaavat lisäksi pörssikärki Petri Pöntinen (9+19) sekä kärkikympissä olevat Tatu Laine (12+14) & Kimmo Aalto (16+7).

 

Hatsina.net keskeytti isäntien pelaajavalmentaja Jari-Pekka Tiusasen keskiviikko-illan pelikirjapäivityksen ja aina yhtä optimistinen piiskuri varisti seuraavat tiedonmuruset perjantaita koskien: "Meidän sairastupamme alkaa pikkuhiljaa tyhjenemään, ja poissa ovat ainoastaan tutut pitkä-aikaispotilaat. Treeneihin on jälleen saatu normaalimiehitys ukkoja, ja sitä kautta tekeminen on palannut tutulle, laadukkaalle tasolleen ja uskon meidän olevan valmiita haastamaan Sudet kotikentällämme. Sudet joutuvat pelaamaan jatkuvan paineen alla loput neljä otteluaan, sillä kouvolalaisten hauras playoff-unelma ei kestä yhtään pistemenetystä, eli sikäli asetelmat perjantaille ovat mielenkiintoiset. Odotan perjantain pelistä vauhdikasta ja tasaista koitosta, ja nythän on muutenkin oikea Raviradantien superperjantai, sillä suoran loppupäässä ajetaan SM-rallia ja pelataan myös SM-liigan jääkiekkoa samana ehtoona. Näkisin kuitenkin että stoppi Forumin kohdalla kannattaa, sillä luvassa on laadukas kakkosdivaritaisto.", summaili JPT19 odotuksia tulevaan.

 

pe 16.2. klo 19.00 Hatsina - Sudet

liveseuranta

 

Otteluisäntänä toimii uusi, keskiviikkona avattu Yöravintola Veera, joka jakaa rajatun määrän pääsylippuja perjantain peliin. Nouda lippusi otteluun Yöravintola Veerasta, Maaherrankatu 12, Mikkeli (K18).

Hatsina_Troopers_012.jpg