Hatsina ry

19.01.2018

N1: Viikonloppu vieraissa

Naisten edustus matkaa viikonloppuna Pirkkalaan ja Turkuun.

La 20.1.2018 klo 17:00 Pirkat - Hatsina, Pirkkalan vapaa-aikakeskus

Pirkkojen peli on sujunut loistavasti ja saalistetut 18 pistettä oikeuttaa sarjataulukon toiseen sijaan. Liiganousuun tähtäävä joukkue oli Mikkelissä pelatussa viime ottelussa parempi lukemin 5-7, mutta viisi tehtyä maalia todistivat että ei se Pirkkojenkaan maali ole täysin umpeen muurattu. Torjuntavastuu on jaettu kahden maalivahdin kesken, mutta ulottuva Tuija Kaukovirta on pelannut kolme peliä enemmän ja torjunut ihan mukavilla prosenteilla (84.58%) 170 laukausta. Pirkkojen ykköstykkinä häärii jälleen koko sarjan pistepörssiä johtava Jessika Lindroos, joka on 12 otteluun piiskannut tehot 21+10.

Otteluseuranta

 

Su 21.1.2018 klo 16:00 FBC Loisto - Hatsina, Sport Garden Turku

Loisto on sarjassa viidentenä 16 pisteellä. A-tyttöjen SM-sarjassa dominoineet Loistolaiset ovat pärjänneet hienosti myös naisten divarissa. Mikkelissä Loisto oli parempi yhden maalin erolla, kun peli päättyi 4-5 turkulaisille. Nyt sunnuntaina tyttöjen SM-sarjaottelu Classicia vastaan sattuu päällekän divarimatsin kanssa ja osa pelaajista lienee pelaa Tampereella samaan aikaan,  joten nähtäväksi jää millaisella kokoonpanolla kotijoukkue pääsee liikkeelle.

Otteluseuranta

 

Naisten joukkue on kärsinyt flunssa-aallosta, mutta näillä näkymin naiset päässee liikkeelle täydellä kolmella kentällisellä farmipelaajilla avustettuna. Viime viikonloppuna kärsitty tappio on pyyhitty jo mielestä pois ja nyt lähdetään hakemaan kahta voittopeliä ja lisäpisteitä pistepussiin.

almahenna.jpg