Hatsina ry

03.01.2018

N1: Paluu tositoimiin - kevätkausi käyntiin kotipeleillä!

Naisten edustus jatkaa 1 .divariotteluitaan kahdella kotiottelulla, kun runkosarjan toinen kierros käynnistyy. Syksypuoli ei aivan sujunut suunnitelmien mukaan, mutta kurssia ehtii vielä muuttaa ja se muutos alkaa nyt.

La 6.1.2017 klo 18:00 Hatsina - Sheriffs, Sportforum (HUOM Poikkeava peliaika)

Naiset starttasivat syksyllä kauden Sheriffien vieraana ja nuijivat tinatähdet maanrakoon lukemin 1-7. Sheriffien kausi on ollut erittäin vaikea pakan mentyä viime kesänä lähes kokonaan uusiksi. Maalisarake on hurjat -41 maalia pakkasella. Joukkue tunnetaan fyysisestä pelistään ja hyvistä maalivahdeista. Nähtäväksi jää onko valmennus keksinyt tauon aikana uusia kikkoja ja miten peli alkaa luistaa uudella kieroksella.

Otteluseuranta

 

Su 7.1.2017 klo 17:00 Hatsina - KaPa-65, Sportforum

Nuhaista on ollut KaPa:nkin peli vaikka edellytykset ja mahdollisuudet on nuorella joukkueella paljon parempaan. Kesän aikana rutkasti voimistunut joukkue hakee varmasti myös kurssinmuutosta kevätpuoliskolle. Edellisessä kohtaamisessa alkukaudesa KaPa oli Pohitullin koulun parketilla parempi lukemin 4-2, mutta kuinka käy kun peli siirretään mattoalustalle? Tällä hetkellä KaPa on pelin enemmän pelanneena pisteen Hatsinaa perässä.

Otteluseuranta

 

Tervetuloa starttaamaan naisten kevätkausi Sportforumin lehtereille.

DSC_0930.JPG