Hatsina ry

16.12.2017

M1: PoNoVolta pataan!

Miesten edustusjoukkue vieraili lauantai-iltapäivänä Lappeenrannassa, jossa paikallinen PoNoVo osoittautui vahvemmaksi lukemin 8-3 (1-1, 4-2, 3-0).

 

Ottelun jälkeen tavoitettu M1-valmentaja Vesa Valjakka totesi vastustajan ansainneen voittonsa, ja tähän peliin ei valitettavasti saatu samanlaista hurmosta päälle, jota aiemmissa Dynamo ja Pelicans-voitoissa nähtiin. "Tänään palattiin alkukauden ankeaan vierasvireeseen, ja sillä ei ikävä kyllä näin kovatasoisessa sarjassa pisteitä kerätä. Etenkin ensimmäisessä erässä oltiin aikamoisessa myllyssä, mutta mainiosti pelannut maalivahtimme Juho Waris (29 torjuntaa) piti meidät mukana pelissä. Tänäänkin oltiin liikkeellä aika nuorekkaalla rosterilla, eli kokoonpanossa oli jälleen 10 kpl B-junnuikäisiä pelaajia, jotka saivat hyvää oppia ja kokemusta sarjan kärkipäähän vaadittavasta suoritustasosta. Wariksen lisäksi ehdoton onnistujamme oli Haukivuoren lahja mikkeliläiselle salibandylle, eli Panu Kohvakka, joka latoi hatullisen PoNoVon nuottaan. Myös armeijan harmaista vapautuneen Samuli Vauhkosen (0+1) sekä joukkueen junnukaartiin kuuluvan Nestori Kuusiston (0+1) otteet miellyttivät Coach V:n vaativaa pelisilmää. Isäntien riveissä pahiten ex-joukkuetovereitaan kuritti monissa liemissä marinoitu maalisinko Mikko Ikonen, joka juoni tänään tehot 4+1.

 

Ottelupöytäkirja.

 

Hatsinan osalta sarja on aavistuksen yli puolivälin krouvin, ja äärimmäisen tasaisessa sarjassa mustanutut sijoittuvat keskikastiin. Playoff-viivaan on matkaa vaivainen piste, ja vahvasti uudistunut joukkue lukeutuukin monen salibandyanalyytikon rankingeissa alkukauden ehdottomiin yllättäjiin. Nuorten pelaajien sisäänajo ottaa toki oman aikansa, mutta vaativan pelaajakehitystyön ohessa on otettu muutamia komeita päänahkoja, ja kotikentällä ollaan oltu todella vahvoja.

 

Hatsina M1 kiittää kaikkia sidosryhmiään mainiosta alkukaudesta ja toivottaa samalla urheilullista joulun aikaa ja uutta vuotta - nähdään Sport Forumilla pe 12.1. kun vastaan astelee väkevän alkukauden pelannut Imatran Voima.

 

 

Hatsina_PoNoVo_06102017_002.jpg