Hatsina ry

01.12.2017

M2: Kauden kolmannet kotiluolassa

Hatsinan miesten kakkosjoukkue pelaa seuraavat kotipelinsä huomenna lauantaina 2.12 ja saa tällä kertaa Sport Forumille vastaansa Mikkelin Launialan työmyyrät LA Lightningin ja PoNoVo Unitedin Lappenrannan Pontuksesta. Varmastikin luvassa jälleen tiukkaa vääntöä, voisiko jopa jo sanoa, tärkeistä sarjapisteistä.

Sarjataulukossa tulevat vastustajat majailevat Hatsinaa vähän ylempänä, molemmilla joukkueilla kerättynä kuudesta pelistä 8 pistettä, kun Hatsinan saldo näyttää tällä hetkellä 6 sarjapistettä. Viime kaudella voitot ja sarjapisteet tasattiin LA Lightningin kanssa. PoNoVo United sen sijaan on tämän kauden toinen sarjaannousija, joten ihan uudesta tuttavuudesta on kyse.

Muutamat pienet loukkaantumiset ja työesteet taas verottavat joukkueen runkoa, mutta sehän tietää vain näytönpaikkoja seuramme B-junioreille. Pikakysely miesten kakkosjoukkueen omaan WhatsApp ryhmään huomisen peli-ilmeestä, antoi viitteitä että nälkää löytyy ja tekemisen taso on edelleen noususuhdanteessa. Myös edellisten pelien hyvin toiminut ylivoimapeli ja lähiaikoina nähdyt Jesse Saalastin kermaiset kädet ja jumalainen laukaus keräsivät mainintoja.

Tervetuloa seuraamaan pelejä Sport Forumille, tai niitä voi seurata normaaliin tapaan myös tulospalvelusta, alla ajat ja linkit:

La 2.12 Sport Forum

klo 10.00 Hatsina II – LA Lightning

klo 13.00 PoNoVo United – Hatsina II

IMG_2253.JPG