Hatsina ry

30.11.2017

M1: Dynamosta virtaa sunnuntaihin!

Sunnuntaina suuntana on Hämeenkosken Koskihalli, jossa kohdataan kovavireinen kotijoukkue, eli paikallinen Dynamo. Isäntien tehomiehet ovat vallanneet lohkon tehopörssin kärkipään, eli tarkkana pitää olla, mikäli vieraspisteille mielitään.

 

Hatsina lähtee otteluun haastajana, ja näin M1:n runkopelaajiin lukeutuva Markus Myyryläinen ennakoi sunnuntai-illan taistoa: "Huippuvireessä oleva Dynamo kotisalissaan on meille iso haaste, sillä Koskihallin olosuhteet antavat isännille lievän kotikenttäedun. Täysi pistepotti vaatii meiltä ehjän 60-minuuttisen, ja varsinkin asennepuolen on oltava joka ukolla kunnossa, kun pallo pistetään keskelle. Vastustajan pelaamista on viikolla tutkittu, ja niiden tietojen valossa isänniltä löytyy runsaasti tulivoimaa (lohkon pörssikärjet Matti Viljanen sekä Jussi & Ville Toitturi), eli näiden herrojen kanssa on oltava extratarkkana."

 

Omasta joukkueesta Myyryläinen nostaa esille reissuhommista kotiutuneen powerforward Esa Vänttisen, joka on elementissään kun pääsee vääntämään normaalia pienemmässä askissa. "Vänä on ollut treeneissä todella pirteällä pelipäällä, ja tuo esimerkillään virtaa muidenkin tekemiseen. EV25:n lisäksi kannattaa seurata kapteenien kapteenin, Jari-Pekka Tiusasen, edesottamuksia, sillä koko joukkue toivoo että herran henkilökohtainen ketsuppipullo saataisiin jo pikkuhiljaa korkattua."

 

Markus Myyryläinen on K-Market Kaukolan kummipelaaja.

 

Liveseuranta.

 

Hatsina_PoNoVo_Mamu_tuuletus.jpg