Hatsina ry

29.11.2017

N1: Lauantaina suunnaksi Uusikaarlepyy - vastassa entinen Hatsina-kapteeni

Naisten edustus matkaa lauantaina yksittäispeliin länsirannikolle, kun sarjanousija Blue Fox emännöi Tähtihallissa Hatsinaa.

Siniketut nousivat viime kauden päätteeksi puhtaasti pelaamalla divariin ja paikallisessa kakkosdivarissa hurrattiin varmasti onnesta, sillä Blue Fox on viime vuodet dominoinut alueella pelillisesti. Viime keväänä työ tuotti tulosta ja joukkue voitti karsintojen viimeisessä vaiheessa Josban suoraan kahdessa ottelussa. Tälle kaudelle joukkueen runko on pysynyt hyvittäin samana, mutta he ovat myös vahvistuneet SB Vaasan divarijoukkueen hajottua. Vaasasta muuttoliike Uusikaarlepyyhyn oli voimakasta, ja joukkueeseen liittyi mm. Norjan maajoukkuehyökkääjä Lena Gillberg. Blue Fox on tällä hetkellä sarjassa viidentenä 8 pisteellä, otteluita joukkueet ovat pelanneet saman verran eli 8. Naisilla pisteitä on 6 ja Hatsina löytyy pari pykälää alempaa kahdeksannelta paikalta.

Blue Foxissa pelaa myös Hatsinan naisten entinen kapteeni Pia Juhala, jolta tiedusteltiin pelin alla mietteitä tulevasta kohtaamisesta.

Millä mielin Hatsinaa vastaan?

-No tottakai Hatsinan kohtaaminen herättää tunteita. Hyvillä mielin kuitenkin lähdetään pelaamaan. Aina tietysti saa jännittää että onko pelaavassa kokoonpanossa ja nyt erityisesti jännitän hellittääkö flunssa ajoissa.

Miten Blue Foxin divaritaival on mielestäsi startannut?
-Ihan hyvinhän tuo meiltä on pisteiden valossa alkanut. Ehkä pikkasen olisi ollut enemmänkin otettavissa, mutta yritämme ottaa ne sitten jatkossa. Siistii on ollut ja tyytyväinen voi olla alkukauteen mutta nälkää on vielä loppukaudeksikin jäljellä. Tästä porukasta on mihin vaan kunhan ne kuuluisat pienet asiat loksahtavat vaan kohdalleen ;)

Mitenkäs se ruotsin kieli on tarttunut vai joko olet saanut opetettua savoa koko kaupungille?
-Suattaapi olla että taittuu. On se jonkun verran tässä parin vuoden aikana tarttunut, jotain osaan jo :D Savoa en ole edes kehdannut yrittää opettaa.

Joku saattaa muistaa Pian legendaariset alkulämppähousut, violetit "MC Hammer" -henkiset salihousut. Vieläkö housut ovat tallessa vai laitatko kaulaan kotonta löytyvän Hatsinan kaulahuivin nostalgiamielessä?
-No mä vähän ajattelin josko Hatsina aikoja kunnioittaen laittais alkulämmähousut. Tosin niitä samoja ei enää ole mutta oon hommannut sellaset shortsimalliset kammotukset varuiksi tilalle...

Todisteeksi Pia lähetti valokuvan, mutta sen verran hirveät olivat, että kuvaa ei kehtaa edes julkaista.. Mainittakoon myös, että Pian mukaan Tähtihallista löytyy kuulema sarjan paras kotiyleisö.

 

La 2.12.2017 klo 16:00 Blue Fox - Hatsina, Tähtihalli, Uusikaarlepyy

OTTELUSEURANTA TÄSTÄ

img-e1409a9c33a7c5d12f699c0920ef1731.jpg