Hatsina ry

18.11.2017

N1: Katkera rankkaritappio - enemmänkin olisi ansaittu

Naisten edustuksen ja Steelersin välinen ottelu oli tasainen taistelu pimeässä lauantai-illassa Sport Forumin kirkkaitten lamppujen alla. Ottelun ratkaisu jouduttiin venyttämään aina rangaistuslaukauksiin saakka, sillä selvyyttä joukkueiden välisestä paremmuudesta ei saatu aiemmin. Lopputulokseksi kirjattiin 2-3 RL (0-0, 1-1, 1-1, 0-0, 0-2).

Päävalmentaja Jouni Huotari kertoi pelin jälkeen että peli oli hyvää, mutta maalinteossa oli jälleen hankaluuksia. Maalipaikoille päästiin mukavasti, vaikkakin ihan parhaat maalipaikat jäivät uupumaan ja vastustaja peitti laukauksia hyvin. Tekopaikoissa ajaudutaan hieman ahtaisiin paikkoihin, siinä kun vielä terästäydytään niin maaleja alkaa tulla.

Peliesitys oli jälleen sellainen, että päätä ei kannata laittaa pensaaseen. Vastustajan valmentajakin totesi pelin jälkeen, että Hatsina olisi ansainnut tänään enemmän. Kärsivällisesti kun vaan uskotaan omaan tekemiseen niin kyllä sieltä alkaa tulostakin tulla.

Tänään 1. kenttä onnistui hyvin ja loi hyviä tilanteita. Päävalmentajan mieltä lämmitti myös nuoren Eevi Lokan ensiesiintyminen naisten edustuksessa. Eevi kun sai ensijännityksen karistettua pois niin peliotteissa näkyi sitä iloista tuttua Eeviä mitä junnupeleissäkin ollaan nähty.

Huomenna on päivä uusi ja luotto joukkueeseen täysi 100%.

OTTELUN TILASTOT

Muistakaa, että huominen ottelu Santas Unitedia vastaan alkaa jo kello 15:00.

IMG_0166.JPG