Hatsina ry

16.11.2017

M1: Kouvolasta kuokkaan!

Miesten edustusjoukkueen pistepussi ei karttunut Kouvolan torstai-illassa, ja kotiin päin suunnataan 10-6 (2-3, 5-1, 3-2) tappion kera.

 

M1-piiskuri Jari-Pekka Tiusanen (0+1) kommentoi reissun olleen opintomatka parkettipelaamisen mystiseen maailmaan, ja tänään pyrkimys pistepussin paisuttamiseen karahti kiville luokattoman huonoon toiseen erään. "Alussa oltiin poikkeuksellisen terävänä, ja Valjakan Ville (3+0) vei meidät johtoon ennenkuin vekkari ehti minuutin kohdalle. Ensimmäisen erän peli-ilmeeseen olen todella tyytyväinen, mutta sitten toisessa päästettiin kaveri kuskin paikalle ja karkuun. Niinhän siinä sitten käy, että isoa etumatkaa alettiin kuroa riskillä kiinni, ja tänään jäi musta pekka tai paremminkin sanottuna sushukka käteen. Ottelun kulminaatiopiste nähtiin n. 45 min kohdalla, kun meidän pelaajista Nestori Paldanius (3+0) pääsi yksin läpi, eikä onnistunut - tässä oli saumat tuoda peli 7-6 tilanteeseen. Kuinka ollakaan, tätä seuranneesta vastahyökkäyksestä kaveri pisti pelin 8-5 lukemiin, ja siitä ei enää noustu. Tätä on kakkosdivarisalibandy parhaimmillaan tai pahimmillaan, draaman kaarta ja yllättäviä käänteitä" ynnäili Savisillan suuri ajattelija torstai-illan antia.

 

Hatsinan parasta osaamista esitti kaikki maalit tehtaillut ykköskenttä Ville Valjakka - Jari-Pekka Tiusanen - Nestori Paldanius pakkeinaan Miika  Pylkkänen (0+3) & Teemu Kärkkäinen (0+2).  

 

Hatsina jatkaa otteluitaan ensi viikon perjantaina, kun kotikentällä kohdataan Etelä-Savon derbyssä lörtsykaupungin ylpeys Top Team.

 

Ottelupöytäkirja.

Hatsina_PoNoVo_JPT_tuuletus.jpg