Hatsina ry

15.11.2017

N1: Kotiviikonloppu - vastassa Steelers ja Santa's United

Naisten edustuksen pelit jatkuvat kotiviikonlopulla. Lauantaina 18.11. kohtataan Hämeenlinnan kovat muijat Steelers ja sunnuntaina POIKKEUKSELLISEEN PELIAIKAAN jo kello 15:00 Rovaniemen ylpeys Santas United.

La 18.11.2017 Hatsina - Steelers, klo 17:00 Sport Forum

Lauantain vastus on Steelers, joka teki viime kaudella ranskalaisen visiitin liigaan. Viime kausi oli raskas, sillä 22 ottelusta ei joukkue saalistanut pisteen pistettä.  Tälle kaudelle joukkue koki jonkin verran muutoksia valmennuksen mentyä uusiksi ja pelaajistossakin tapahtui liikehdintää suuntaan jos toiseen. Ennakkoasetelmista poiketen kärkikahinoihin veikattu Steelers on sarjataulukon häntäpäässä yhdessä Hatsinan ja Sheriffs:n kanssa, mutta otteluita teräsmuijilla on pelattuna vasta kolme. Ei anneta tilanteen kuitenkaan hämätä, sillä joukkue on täynnä nuoria, taitavia pelaajia.

Otteluseuranta

Su 19.11.2017 Hatsina - Santas United, klo 15:00 Sport Forum HOX HOX Poikkeava otteluaika

Sunnuntain vastus saapuu kaukaa joulupukin maasta, ja sen takia ottelukin pelataan aikaisemmin kuin normaalisti että vierasjoukkue ehtii maanantaiaamuksi takaisin kouluun ja töihin. Santasin alkukausi on lähtenyt hyvin liikkeelle, sillä viidestä ottelusta pisteitä on kasassa jo kuusi ja se oikeuttaa tällä hetkellä sarjataulukon viidenteen sijaan. Santasin riveistä löytyy liigakokemusta ja nuorta intoa, ja vieraat halajavat varmasti pistepakettia vierasreissultaan. Tule katsomaan onnistuuko naisten laittaa punanuttujen tonttulakit kippuralle vai paketoiko Santas kotijoukkueen puolustuksen pakettiin.

 Otteluseuranta

 

Tervetuloa seuraamaan naisten otteita Sport Forumille.

Liput S-etukortilla 3,00 €, ilman korttia 5,00 €
seuran jäsenet, opiskelijat, eläkeläiset 3,00€
Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi

Seuran pelaaja- ja toimihenkilöjäsenille vapaa pääsy otteluihin, jäsenkortti esitettävä lipunmyyjille. Emme hyväksy liikuntaseteleitä ym. etuseteleitä maksuvälineenä.

 

IMG_0495.JPG