Hatsina ry

06.11.2017

N1: Viikonlopun kotiintuomisina 1 piste

La 4.11.2017 Huku - Hatsina 6-5 (2-3, 2-2, 2-0)

Ottelu lähti käyntiin vastustajan painostuksella, mutta maalissa ensimmäistä naisten peliään pelannut Anette Pitkänen piti kotijoukkueen nollilla upeilla torjunnoillaan. Alkumyllytyksestä toivuttuaan Hatsina otti pelin hallintaansa ja karkasi 0-3 johtoon. 1. erän lopulla jäähyt sotkivat naisten peliä ja HuKu pääsi peliin mukaan kaventaen tilanteeksi 1-3.

Toisen erän alku oli heikko naisilta ja HuKu otti kuskin paikan. Kotijoukkue nousi rinnalle ja ohi, mutta erän puolivälin jälken liike ja pallollinen pelaaminen parantuivat huimasti ja erätauolle päästiin 4-5 tilanteessa.

3. erän alkuun HuKu tuli terävästi ja teki kaksi maalia vastahyökkäyksistä. Naiset saivat luotua lukuisia hyviä maalipaikkoja, mutta niistä ei pystytty tekemään maaleja. Jälleen kerran parketti veti pidemmän korren, sillä pallo pomppi liikaa ja se vaikutti pelaajien tekemiseen. Nyt kuitenkin parkettipelit on pelattu ja ne voidaan unohtaa.
 
 
 
Su 5.11.2017 SB Vantaa - Hatsina 4-3 JA (0-2, 3-0, 0-1, 1-0)
 
Sunnuntaiaamuun herättiin virkeänä ja joukkue oli jo aamusta hyvällä fiiliksellä ja hyvin latautunut. 1. erä oli Hatsinan hallintaa ja jokainen pelaaja teki töitä omalla tasollaan. Pelissä oltiin aktiivisia ja jokaisella oli halu voittaa 1 vs 1 tilanteet pitäen samalla Vantaan pois maalipaikoilta. Ensimmäisen erän jälkeen naiset olivat ansaitusti johdossa.
 
Toisen erän alku oli jälleen hankala ja Vantaa sai nopeasti aikaiseksi kavennuksen ja sitten tasoituksen. Kun vielä naiset joutuivat jäähypenkille, meni Vantaa YV:llä 3-2 johtoon.
 
 
Kolmannen erän alkuun otettiin ohjat jällen omiin käsiin ja tultiin ansaitusti tasoihin. Mahdollisuudet pelin ratkaisemiseen oli varsinaisella peliajallakin, mutta maalinteon vaikeus näkyi jälleen tehottomuutena maalipaikoissa. Kauden ensimmäinen jatkoaika edessä, hyvä maalintekopaikka, mutta laukaus meni pienoisesti maalin ohi. Jatkoajan lopulla Vantaa ratkaisi tasavajaalla.
 
Piste Vantaalta on kuitenkin hyvä saavutus kun peilataan aikaisempia Vantaa-pelejä. Peli näytti tason johon naiset pystyvät ja valmennus on ylpeä joukkueen tekemisen tasosta. Taso pitäisi saada näkyviin ja pysymään myös muissa peleissä, niin hyvä siitä vielä tulee.
 
 
DSC_0930.JPG