Hatsina ry

01.11.2017

N1: Viikonloppuna vieraskentille

Naisten edustus matkaa viikonloppuna vieraspeleihin Saloon ja Vantaalle. Kauden alku on ollut takkuileva, mutta tavoite siintää edelleen silmien edessä kirkkaana.

La 4.11.2017 HuKu - Hatsina, klo 12:00 Salohalli

Lauantaina liukastellaan sarjan komeimman hallin parketilla. HuKu käväisi viime kauden päätteeksi pelaamassa liigakarsintoja Happeeta vastaan ja sai Salon alueella aikaan varsinaisen kansanliikkeen kun liitolta piti saada pelipaikalle mattoalusta lainaksi. Kotijoukkue on kesänaikana kokenut nuorennusleikkauksen, mutta kovin tavoittein ovat salolaisetkin lähteneet sarjaan. Kauden alku on ollut hankala kotijoukkueellakin, joten ottelusta voidaan uumoilla kahden voitonnälkäisen joukkueen vääntöä.

LIVESEURANTA

 

Su 5.11.2017 SB Vantaa - Hatsina, klo 15:00 Myyrmäen urheilutalo, Vantaa

Sunnuntaina onkin vastassa Myyrmäen tahmealla matolla sarjan kestomenestyjä Vantaa, jonka kanssa Hatsinalla on ollut useana vuonna vaikeuksia. Vantaan pelityyli ei ole oikein sopinut koskaan naisille ja heidän maaliahneita hyökkääjiä on ollut hankala pidellä. Vantaa porskuttaa jälleen sarjan kärkipäässä puhtaalla pelillä, joten olisiko sunnuntaina jo naisten vuoro voittaa?

LIVESEURANTA

DSC_8583.JPG