Hatsina ry

26.10.2017

M1: Imatran kirous jatkuu - tappio Troopersille.

Miesten edustusjoukkuetta pauloissaan pitävä ns. Imatran kirous ei hellitä otettaan - torstai-ehtoon tulos oli tappio Troopersille 9-6 (6-2, 2-2, 1-2).

 

Ottelun jälkeen bussista tavoitettu pelaajavalmentaja Jari-Pekka Tiusanen niputti ottelun seuraavasti: "Tänään oltiin aavistuksen verran varamiehisinä liikkeellä, mutta sen taakse ei voi mennä. Isännät olivat heti alusta asti terävämpiä, ja olimme helisemässä mm. kontaktipelaamisessa. Kaveri päästettiin turhan paljon karkuun, ja noin ison etumatkan kiriminen ei hevillä onnistu. Meidän esityksemme oli läpi linjan vaisu, ja siihen aletaan etsiä lääkkeitä heti seuraavasta treenikerrasta alkaen, eli turha tässä on psykologiksi alkaa - muutos lähtee treenikentältä ja siirtyy sieltä mukaan otteluihin. Isäntien kokemus ja rutiini näkyi mm. tilannekovuudessa, ja asennepuolellakin he tuntuivat olevan pykälän parempia. Otetaan tästäkin oppi matkaan, harjoitellaan laadukkaasti ja kehitytään sekä kehitetään omaa tekemistä - hommia nimittäin riittää.", tuumaili tänään puolustajan paikalla nähty JPT19.

 

Ottelun onnistujia olivat hyökkääjän tontilla operoinut Miika Pylkkänen (2+1), sekä alakerrassa ahertaneet Pyry Kiesilä sekä Joni Honkonen. Etenkin Honkosen puolustuspelaaminen keräsi Tiusasen kehut: "Joni hoitaa omat hommansa illasta toiseen hyvällä asenteella. Laadukas peruspelaaminen antaa joukkueelle paljon, ja JH17 lukeutuu omissa papereissani eittämättä alkukauden yllättäjiin".

 

Ottelupöytäkirja.

Hatsina_PoNoVo_06102017_014.jpg