Hatsina ry

22.10.2017

N1: Tiukasta pelistä ei palkintoa - pisteet Loistolle

Vieraiden Maija Väätäjän hattutemppu kaatoi tänään Hatsinan.

Naisten edustuksen kotiviikonloppu ei tuonut toivottuja lisäpisteitä, kun aktiivinen ja taitava FBC Loisto korjasi pisteet talteen räntäsateisessa sunnuntai-illassa. Loiston liike ja taito oli tänään ajoittain naisia askeleen edellä. Kun Hatsina pelasi aktiivisesti ja rohkeasti, pystyi se vastaamaan vieraiden peliin ja oli hyvin juonessa mukana. Aina välillä peli kuitenkin passivoitui ja Loisto sai pyöritettyä peliä naisten joutuessa puolustuskannalle.

Ottelu sai hyvän alun, kun reilun kuuden minuutin jälkeen Laura Lahtinen veivasi Loiston maalivahdin kahville. Loisto nousi tasoihin, mutta Johanna Väliaho vei jälleen naiset johtoon. Toisessa erässä pelin hallinta siirtyi enemmän vieraille ja Loisto karkasikin jo 2-4 johtoon. Veera Lokka pelasi tilanteen hyvin loppuun ja teki naisille tärkeän kavennusmaalin ennen kolmatta erää.

Kolmannen erän alussa pelipäällä ollut Lokka toi naiset tasoihin. Erän alku oli muutenkin hyvää peliä naisilta, mutta sitten Loisto laittoi jälleen jalat liikkeelle ja hallinta siirtyi vieraille. Erän puolivälissä Maija Väätäjä pääsi viimeistelemään hattutemppunsa maalin edestä ja vaikka naiset yrittivät vielä tulla tasoihin, ei aika riittänyt ja pisteet lähtivät vieraiden matkaan. Maalipaikkoja saatiin luotua hyvin, mutta viimeistelyssä tarvitaan vielä pieni napsu tarkkuuteen lisää.

Naisista ottelun parhaana palkittiin hyvän viikonlopun pelannut Alisa Huisman.

Tilastot

DSC_0933.JPG