Hatsina ry

19.10.2017

N1: Pelit jatkuvat kotikentällä

Naisten 1. divisioona jatkuu viikonloppuna ja naiset pääsevät korkkaamaan sarjapelit kotimatollaan SportForumilla.

La 21.10.2017 klo 17:00 Hatsina - Pirkat

Pirkkalan Pirkat oli viime kaudella ylitsepääsemätön este naisille. Molemmat pelit olivat runsasmaaliset ja päättyivät niukasti Pirkkojen voittoihin. Tällä kaudella Pirkat on vahvistunut entisestään ja havittelevat nousua liigaan. Jo vuosia hyvää juniorityötä tehneessä seurassa on tulossa tukku lupaavia tyttöjunnuja ja joukkue sai kesän aikana uusia pelaajia mm. Steelersistä ja NST:stä.

Naiset lähtevät hakemaan lauantain pelistä Pirkkojen päänahkaa. Lupa siis odottaa lauantain peliltä hyvää ja vauhdikasta naissalibandya.

Liveseuranta

Su 22.10.2017 klo 17:00 Hatsina - FBC Loisto

Sunnuntain vieraat saapuvat kaukaa Turusta, kun sarjanousija FBC Loisto vierailee Mikkelissä. Muutama vuosi sitten FBC Turku -nimellä divarissa pelannut joukkue laittoi naisjoukkueiden hynttyyt yhteen Loiston kanssa ja alkoi panostaa kunnolla tyttöjunioreiden kehittämiseen. Tyttöjen SM-sarjoissa hyvin pärjänneet junnut kantavat nyt vastuuta myös naisten joukkueessa ja nostivatkin viime kauden päätteeksi Loiston divariin. Avauspeleissä tuli voitto rankkareilla Steelersistä ja varsinaisella peliajalla Santas Unitedista, joten tiukkaa vääntöä lienee on luvassa sunnuntainakin. Nähtäväksi jää kuinka paljon vieraat kärsivät junnupelien aikataulutuksesta, pääseekö parhaalla kokoonpanolla liikkeelle?

Liveseuranta

 

Tule paikan päälle kannustamaan maakunnan naissalibandyn ykkösjoukkuetta. Otteluisäntänä molemmissa peleissä toimii MOAS. Muista seurata naisia myös Instagramissa @Hatsinan1.

 

 

DSC_0639_preview.jpeg