Hatsina ry

13.10.2017

M1: Imatralta ei kotiintuomista!

Imatran perjantai-ilta ei tarjonnut Hatsinalle täytettä pistepussiin, vaan Voima oli joka osa-alueella vieraitaan edellä ja kotimatkalle lähdettiin 7-0 (3-0, 3-0, 1-0) lukemilla.

 

Tällä kertaa pelkästään valmentajan roolissa operoinut nilkkavaivainen Jari-Pekka Tiusanen kehui isäntien otteita ja totesi, että tänään kaveri oli terävämpi tekemisen joka osa-alueella. "Voiman vahvuus tiedettiin jo etukäteen, ja peli oli koko ajan isäntien näpeissä. Suurimmat erot tulivat kamppailupelaamisessa ja 1 v. 1 tilanteissa, ja vastustajan kova rutiini oli tänään meille liikaa. Isoista lukemista huolimatta pelissä oli paljon hyvääkin, ja esimerkiksi meidän nuoret pelaajamme ovat jälleen yhden ottelun verran kokeneempia, esim. B-juniori Antti Roini sai tänään tulikasteensa kakkosdivarissa.

 

Meidän parhaasta tekemisestä vastasi tänään kolmoskentällinen, ja sieltä nostaisin esille Markus Myyryläisen, Tino Mutkan sekä Pyry Kiesilän. "Mamu" palkittiin tänään meidän parhaana, Tino toteuttaa nuoresta iästään huolimatta omaa rooliaan todella kypsästi ja kurinalaisesti, ja PK77 pelasi hyvän ottelun vaikka armeija on asettanut joukkueharjoittelulle pieniä haasteita. Kiesilästä tulee olemaan meille vielä paljon iloa, kunhan isänmaa hellittää otettaan tästä suuresta soturista. Tätä tulosta ei kannata murehtia, ja fokus on jo käännetty ensi perjantain Heinola-kotiotteluun", mietiskeli aina yhtä optimistinen valmentajapersoona.

 

Ottelupöytäkirja.

 

Hatsinan ottelut jatkuvat pe 20.10.2017 klo 19.00 kun SB Heinola saapuu Sport Forumille.

 

Hatsina_PoNoVo_Honkonentuuletus.jpg