Hatsina ry

11.10.2017

M1: Perjantaina Imatralle - vastassa Voima!

Miesten edustusjoukkue kääntää perjantai-iltapäivänä keikkabussin keulan kohti Imatraa, jossa kohdataan paikallinen, kesän aikana merkittävästi vahvistunut Voima.

 

Kesä ja alkusyksy oli Voimalle todellista päiväunien todeksi muuttumista, kun joukkueeseen ammennettiin maajoukkue-, liiga- ja divarikokemusta ovista ja ikkunoista. Pelkästään Tapio Kinnusen, Simo Kettusen ja Miika Sikiön saapumisen muodossa joukkue sai aimo annoksen johtajuutta ja arvokasta kokemusta, ja kun tämä ympätään perus-laadukkaaseen kakkosdivarirunkoon, on kasassa keitos jolla täytyy sijoittua lohkon kärkipaikoille.

 

Hatsina.net tavoitti M1-pelaajavalmentaja Jari-Pekka Tiusasen keskiviikon palauttavalta lenkiltä, ja hymyilevä piiskuri antoi haastattelun vauhtia hidastamatta ja hengästymättä: "Voima on PoNoVon ja Pelicansin ohella yksi lohkon suurimmista ennakkosuosikeista, ja kyllähän nuo kolme jäätävän kovaa paluumuuttajaa nostivat imatralaisten osakkeita entisestään. Vastassa on erittäin kova ja kokenut kotijoukkue, ja Kettusen ja Kinnusen myötä joukkueeseen saatiin kokemusta, kokoa ja näköä. PoNoVo-jytky on jo nollattu, ja altavastaajan mantteli tuntuu pukevan meitä, eli tähänkin matsiin lähdetään altavastaajana haastamaan vahvistunutta Voimaa. Muutaman pelaajan pelikunto on vielä arvoitus, mutta pyritään saamaan jalkeille yllätysvalmis ja nöyrästi taisteleva nippu, jolla lähdetään raapimaan pisteitä idästä", summaili JPT19 tulevan perjantain päiväkäskyään.

 

Pe 13.10.2017 klo 19.00 Voima - Hatsina

liveseuranta

 

 

 

Hatsina_PoNoVo_06102017_014.jpg