Hatsina ry

08.10.2017

N1: Harmittava kahden maalin tappio KaPa-65:lle

Naisten taistelu liukkaalla Pohitullin koulun parketilla ei riittänyt, vaan lauantain tappiosta sisuuntunut kotijoukkue otti avauspisteensä lukemin 4-2 (1-0, 1-1, 2-1).

Ensimmäisessä erässä peli oli kotijoukkueen hallussa muutamia Hatsinan vastaiskuja lukuunottamatta. Parketti näytti tuottavan pientä päänvaivaa liukkaudellaan ja pallo pomppi jonkun verran. Kokonaisuutena peli oli aika sekavan näköistä, mutta parani kyllä erän loppua kohden.

Toisessa erässä naiset pääsivät peliin paremmin sisälle ja saivat hyvän paineen erän alkuun. Hyviä maalipaikkoja saatiin kyllä luotua, mutta vedot eivät päätyneet maalikehikon sisälle. Kuin varkain kotijoukkue pääsi iskemään 2-0 johtomaalin, ja vaikka naiset pääsivät ylivoimalle ei tilannetta saatu kavennettua. KaPa peitti vetoja hyvällä prosentilla läpi ottelun ja maalivahti oli pelipäällä. Erän puolivälissä Emmi Pöyry toimitti palloa maalille ja se löysi tiensä kotijoukkueen maaliverkkoon. Veera Pulkkinen teki hyvää maskia tilanteessa ja naiset saivat kavennettua tilanteeksi 2-1.

Kolmanteen erään lähdettiin takaa-ajoasemista. Erän alussa oli jälleen hyviä maalipaikkoja, mutta parhailta maalintekopaikoilta syötettiin vielä vähän epäedullisempaan paikkaan jolloin KaPan puolustus ehti pallon ja maalin väliin. Kotijoukkue pääsi karkaamaan jo 4-1 johtoon, ja naiset lähtivät hakemaan kavennusmaaleja kuudella kenttäpelaajalla. Ilman maalivahtia pelaaminen tuotti tulosta, kun Elisa Vilhusen hyvä poikittaissyöttö löyti Silva Jääskeläisen ja Silvahan ei paikasta erehtynyt. Pelissä ei kuitenkaan nähty enempää maaleja joten pisteet jäivät Ugiin.

Tilastot