Hatsina ry

04.10.2017

N1: Kausi alkaa lauantaina - joukkueella kovat tavoitteet

Naisten valtakunnallinen 1.divisioona alkaa jälleen lauantaina ja naisilla tuttuun tapaan pelit startataan länsirannikolla. Lauantaina suunnaksi otetaan Turku ja siitä sunnuntaiksi jatketaan kohti Uusikaupunkia.

La 7.10.2017 klo 18:30 Sheriffs - Hatsina, SB Areena, Turku

Sheriffs on uusiutunut kesällä ja viime viikolla joukkue ilmoitti solmineensa farmisopimuksen divarista tippuneen AFC Campuksen (2.div) kanssa. Pelaajaliikennettä on kesän aikana ollut Turun suunnalla reilusti suuntaan ja toiseen. Suurin menetys joukkueelle on varmasti tehopyssy Essi Kutilan (viime kauden joukkueen 2. tehokkain) siirtyminen vastustaja KaPa-65:n riveihin. Essin mukana joukkueeseen matkaa myös Elina Nummi, joka myöskin oli joukkueen tehopörssin TOP5:ssä viime kaudella. Tuore farmisopimus ja tulleet uudet pelaajat kuitenkin takaavat että pelaajia varmasti riittää. Joukkue on tunnettu fyysisestä pelistään ja hyvistä maalivahdeista, nähtäväksi jää mihin uudistunut Sheriffs tällä kaudella yltää.

LIVESEURANTA TÄSTÄ

 

Su 8.10.2017 klo 18:00 KaPa-65 - Hatsina, Pohitullin koulu Uusikaupunki

Sunnuntaina jatketaan Uuteenkaupunkiin, jossa vastassa Pohitullin liukkaalla parketilla on vahvistunut KaPa-65. Viime kaudella todellista yllätystä ja liigakarsintoja lähellä ollut KaPa on haalinut täksi kaudeksi lisää kovia pelaajia, ja siihen kun yhdistetään yksi sarjan parhaista maalivahdeista Ruska Kerttula, on tälläkin kaudella varmasti joukkue kärkikahinoissa. KaPa:n lento katkesi keväällä kuitenkin edustuskelvottoman pelaajan peluuttamiseen ja tästä episodista on varmasti opittu sen verran että jokaisen pelaajan pelaajaoikeus tuplatsekataan ennen kauden alkua. Hatsina on aina ollut aika hankala vastus KaPalle, katsotaan onko tällä kertaa kotijoukkue keksinyt kikkoja naisten varalle.

LIVESEURANTA TÄSTÄ

 

Joukkueella kovat tavoitteet

Joukkueen valmentaja Jouni Huotari kertoo, että pelaajat ovat asettaneet yksimielisesti tavoitteeksi sijoittua runkosarjassa kahden parhaan joukkoon ja samoilla linjoilla ovat myös valmennuksen mietteet. Tavoite on kova, sillä naisten tähänastisen divariuran paras sijoitus on viime kaudelta (neljäs) joten pistesaalista pitää pystyä kasvattamaan tälle kaudelle. Sarjan taso lienee jälleen viime vuotista kovempi ja tasaisempi.

Joukkue on valmis sarja-avaukseen ja pelilliset systeemit pientä viilausta vailla valmiina. Sarjasta tulee varmasti tasainen ja meidän tulee pystyä pelaamaan omilla vahvuuksilla koko 60 minuuttia. Joukkue odottaa innolla jo sarja-avausta.

 

Pääkallo.fi on tehnyt vuosittaisen sarjaennakon, jonka pääset lukemaan TÄSTÄ.

 

DSC_0624.JPG