Hatsina ry

15.09.2017

M1: Lauantaina väännetään Imatralla!

Miesten edustusjoukkue suuntaa lauantaina aamuvarhaisella kohti Imatraa, ohjelmassa kaksi harjoitusottelua.

 

Ensimmäisessä ottelussa kohdataan helsinkiläinen SC Hawks, josta Hatsinan scouteilla ei ole juurikaan ennakkotietoa. Alun perin vastustajana piti olla saman pitäjän Pirates, mutta vastustaja vaihtui ns. lennosta. Hatsina-valmentaja Vesa Valjakka ennakoi vastustajaa tuttuun, kryptiseen tyyliinsä; "Vastassa saattaa olla hyväkin porukka".

 

Toisessa ottelussa kohdataan viime aikoina siirtomarkkinoilla röyhinyt turnausisäntä Voima. Joukkueeseen on tullut roppakaupalla kokemusta ja kokoa Simo Kettusen ja Tapio Kinnusen muodossa, ja viimeisimpänä porukkaan liittyi myös Miika Sikiö, joka on vääntänyt Hatsinaa vastaan D1varkarsinnoissa, tosin LeBan paidassa.

 

Perjantain viimeistelytreeneistä tavoitettu pelaaja-valmentaja JP Tiusanen ennakoi tulevaa seuraavasti; "Muutaman pelaajan pelikunto on flunssan jäljiltä vielä arvoitus, mutta paikataan mahdollisia poissaoloja omilla, laadukkailla junnuilla. Lauantaina saadaan hyvää dataa siitä, missä mennään, ja miten junnut ja tulokaspelaajat kestävät kakkosdivarivauhdissa. Tuloksesta pelataan sitten myöhemmin, nyt hiotaan kuvioita ja askelmerkkejä kauden starttia silmälläpitäen".

 

klo 12.00 Hatsina - Hawks

klo 14.00 Voima - Hatsina

 

Hatsina_M1_17082017_005.jpg