Hatsina ry

04.05.2017

N1: Hatsina ei hae vapautuvaa liigapaikkaa - try outit toukokuussa!

M-Team jysäytti tällä viikolla naissalibandyn kevään isoimman pommin ilmoittamalla, että joukkue jättäytyy liigasta pois. Naisten salibandyliigan paikkaa tarjottiin seuraaville joukkueille tässä järjestyksessä: 1. SB Vantaa (divarin sij. 2), 2. HuKu (divarin sij. 3), 3. Steelers (putosi liigasta suoraan) ja 4. Hatsina (divarin sij. 4). Koska jokainen joukkue on ilmoittanut, että ei hae liigapaikkaa, jää nähtäväksi mitä Salibandyliiton hallitus asiassa päättää.

Hatsina ei hae liigapaikkaa, koska nuorten pelaajien kehittäminen ja kasvaminen liigatason pelaajiksi koetaan nyt tärkeämmäksi. Liigassa pitää olla valmis pelaamaan kovempaa jokaisella osa-alueella, ja kehitystyö siihen on kesken. Tällä hetkellä 1.divisioona on naisille oikea sarjataso, eikä liigan häntäpäässä rämpiminen palvele ketään. Liigaan pitää nousta pelaamalla ja paikka siellä ansaita.

 

Try outit toukokuussa, tule mukaan

Naisten edustusjoukkue hakee nyt uusia pelaajia. Mikäli olet motivoitunut, sinulla on lajitaustaa jo entuudestaan ja haluat sitoutua tavoitteelliseen treenaukseen mahtavassa porukassa on Hatsina oikea osoite sinulle.

Naisten edustusjoukkueen avoimet harjoitukset ovat toukokuussa tiistaisin Sport Forumilla klo 17:30-18:30. Lisätietoa treeneistä ja sinne tulosta on hyvä ilmoittaa etukäteen joukkueen päävalmentajalle Jouni Huotarille, p. 050 576 94 85 tai s-postilla jode50@windowslive.com