Hatsina ry

28.04.2017

N1: Huotarin paluu - tällä kertaa päävalmentajaksi

Naisten edustusjoukkueen valmennuksessa tapahtuu tulevalle kaudelle muutoksia. Päävalmentajan pestiin kiinnitettiin Jouni Huotari, joka on nähty naisten valmennuksessa aiemminkin apuvalmentajan roolissa. Nyt Jouni ottaa askeleen eteenpäin ja hyppää päävalmentajan rooliin. Aiempaa valmennustaustaa päävalmentajana löytyy junioripuolelta.

Kyselimme Jounilta vähän fiiliksiä uuteen pestiin liittyen.

Tervehdys Jouni Millä mielin teet paluun naisten penkin taakse?
 
Hyvällä mielin ja intoa puhkuen.  On mukava päästä taas valmentamaan muutaman vuoden tauon jälkeen. Valmennustauon aikana olen päässyt suhteellisen läheltä seuraamaan NST:n ja KOOVEEN naisten liigajoukkueiden toimintaa. Tasoeroa  liigan ja divarin  välillä on, mutta mielestäni Hatsinan osalta ero on kurottavissa kiinni laadukkaalla tekemisellä. Joukkueessa on useita entuudestaan tuttuja pelaajia ja se helpotti päätöksen tekoa valmentajapestin vastaanottamiseen. 
 
Olet ollut aiemminkin Hatsinan valmennuksessa mukana. Verestetäänpä muistoja ja kerrataan vähän milloin se olikaan..?
Olin mukana kaudet 11-12, 12-13 ja 13-14 velho J-P Tiusasen valtakaudella. Se oli hienoa aikaa ja joukkue on edelleen kehittynyt monella osa-alueella. Tästä on hyvä jatkaa kohti uutta kautta ja uusia haasteita.
 
Mitä uutta tuot mukaan Hatsinan naisten tekemiseen?

Haluan edelleen kehittää pelaajien yksilötaitoja sekä pallollista että pallotonta pelaamista kohti liigatasoa. Reagointi, aktiivisuus, ajoitus, rohkeus; siinä ainakin neljä  keskeistä kehittämiskohdetta.
Pelitilanteissa oikeat valinnat pitää tulla pelaajalta selkärangasta - eli nopeasti. Pelaajan pitää tehdä etenkin peliä edistäviä ratkaisuja. -ELÄ SIINÄ HETKESSÄ JOSSA OLET - siinä eräs motto, joka kuuluu valmennusfilosofiaani. 
"Hartioiden yläpuolella oleva kehon osa " on mielestäni todella tärkeässä osassa, kun lähdetään tekemään voittajaa joukkuetta.
 
 
Tervetuloa takaisin Jouni.
 
Joukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen aloitetaan toukokuussa, seuraa ilmoittelua Try Outeista Hatsinan nettisivuilta, Facebookista (Urheiluseura Hatsina), Twitteristä (HatsinaNaiset) ja naisten Instagramista (@hatsinan1). Joukkueessa pelaamisesta kiinnostuneet, pelitaustaa omaavat, motivoituneet ja kehittymistä tavoittelevat pelaajat voivat ottaa yhteyttä uuteen päävalmentajaan. Yhteystiedot löytyvät Naisten edustuksen sivuilta.

 

20170428_065422.jpg