Hatsina ry

26.03.2017

M1: Jatkoaikatappio Lahdessa!

Miesten edustusjoukkue päätti kautensa niukimmalla mahdollisella tavalla, eli PHSB-ottelusarjan kolmannen, ratkaisevan ottelun jatkoaikatappioon 3-2 (1-0, 0-0, 1-2, 1-0). Jatkoaikaa edelsi huima loppukiritaistelu 2-2 tasatilanteeseen 2-0 tappioasemasta Kalle Luhangon (1+1) ja Mikko Ikosen (1+1) maaleilla. 

 

Ottelun jälkeen tavoitettu M1-pelaajavalmentaja Jari-Pekka Tiusanen ei selitellyt, vaan totesi PHSB-sarjan olleen äärimmäisen tasainen ja tiukka saaga, jossa kaikki ottelut olivat periaatteessa ns. maalin pelejä. "Ottelun alkuhetket olivat meiltä vaisua pelaamista, eli ensimmäisen ja toisen ottelun kaltainen alku tänäänkin. Ottelun luonne ja panos näkyi molempien joukkueiden otteissa, ja peli oli tänään hyvin varovaista. Nostan joukkueen jokaiselle soturille hattua hienosta loppukiristä, sillä tänään punnersimme itsemme vielä puoliväkisin jatkoajalle hankalasta 2-0 tappioasemasta. Kyllähän meillä oli siinä ottelun loppuhetkillä 2-2 tilanteessa paikkoja ottelun ratkaisemiseen, mutta maalinteko oli tänäänkin haastavaa, ja hyvistäkään paikoista ei osuttu. Hienosti kiusattiin ennakkosuosikki PHSB:ta, ja tarpeet oli enempäänkin mitä tänään jäi käteen. Meidän onnistujia olivat tänään varmaotteinen maalivahti Juho Peura, sekä alakerran avainhahmot Joonas Luhanko, Kalle Luhanko  & Olli Hokkanen", summaili tuttuun tyyliinsä suoraa palautetta antava M1-piiskuri.

 

"Koko runkosarjan loppu, ja nämä kaksi playoff-kierrosta olivat koko joukkueen osalta hieno kasvutarina, ja vaikka rosterista putosi matkan varrella ns. nimimiehiä, niin aina löydettiin uudet vastuunkantajat käytössä olleista pelureista. Nuorille miehille saatiin aimo annos playoff-kokemusta, ja iso rooli tiukassa paikassa antaa varmasti eväitä tuleviin taistoihin. Niinhän ne timantitkin ymmärtääkseni syntyvät - paineen alla. Kiitos myös mahtavasti mukanaeläneelle ja kannustaneelle kotiyleisölle ja faneille, te teitte tästä keväästä ikimuistoisen.", niputti JPT19.

 

Ottelupöytäkirja.

 

Hatsina M1 kiittää kotiyleisöä & faneja, tukijoitaan ja muita sidosryhmiään salibandykaudesta 2016-2017. Tulevan kauden valmistelut on jo aloitettu, seurailehan hatsina.net & M1-somekanavia (FB: @urheiluseurahatsina, IG: @hatsina_m1) niin kestät kärryillä missä mennään.

 

Hatsina_PHSB_25032017_Ilu.jpg