Hatsina ry

25.03.2017

M1: Jännäksi menee - niukka tappio kotikentällä!

Miesten edustusjoukkue tarjosi viimeistä paikkaa myöten loppuunmyydylle Sport Forumille mahtavaa salibandydraamaa lauantai-illan ratoksi. Ikävä kyllä tässä tarinassa ei ollut onnellista loppua, vaan vierasjoukkue korjasi voiton niukasti lukemin 2-4 (0-2, 1-0, 1-2), ja siirsi ratkaisun sunnuntaille Lahteen.

 

Ottelun jälkeen kotijoukkueen kopista tavoitettu M1-pelaajavalmentaja Jari-Pekka Tiusanen totesi ottelun olleen äärimmäisen tiukka, ja marginaalit olivat torstain tapaan erittäin pienet. "Tiukalle meni taas, ja kyllä meilläkin oli tontit ottelun voittamiseen, mutta tänään ei vaan uponnut. Ekassa erässä oltiin vähän telineissä, ja tehtiin pelistä liian vaikeaa. Toinen erä taas oli meidän selkeätä hallintaa, ja kolmaskin pelattiin aika hyvin, ehkä olisi voitu olla aavistuksen kärsivällisempiä ottelun loppuhetkillä. PHSB oli tänäänkin hyvä, ja he pelasivat tänään riskejä välttäen, eli kukkupalloa lyötiin omalta alueelta mikäli homma kävi yhtään tukalaksi. Tänään nähtiin että huippulaadukas kakkosdivarisalibandykin on maalintekopeli, ja ikävä kyllä Rouva Fortunakin käänsi meille tekopaikoissa selkänsä. Tappio on jo käsitelty, PHSB:n pelistä porsaanreiät etsitty ja niihin isketään huomenna säälimättä. Nyt hymyä huuleen, palautuminen käyntiin ja huomenna lähdetään ryöstöretkelle Lahteen.", summaili erittäin optimistinen JPT19.

 

Isäntien parhaana palkittiin tänään hurjasti töitä tehnyt, elämänsä playoffkevättä pelaava yleiskone Topi Hämäläinen (0+1). Hämäläisen lisäksi Tiusasen kehut keräsivät maalipuiden välissä tänään operoinut Kalle Kiiskinen (20 torj.) sekä alakerran profiili-pakkipari Joonas Luhanko & Kalle Luhanko (1+0). Pelaajien lisäksi Tiusanen hehkutti paikalle saapunutta kauden ennätysyleisöä - loppuunmyydyssä kotihallissa oli huima tunnelma, ja yleisö eli hienosti mukana koko draaman kaaren ajan. Tätä on playoffsalibandy parhaimmillaan.

 

Ottelupöytäkirja.

 

Ottelusarja on huomenna katkolla Lahdessa klo 15.00 alkavassa ottelussa. Liveseuranta otteluun TÄSTÄ - raportti ottelusta heti alkuillasta Hatsina.net.

 

Hatsina_PHSB_25032017_010.jpg