Hatsina ry

24.03.2017

M1: Katkon paikka kotikentällä lauantaina!

Miesten edustusjoukkue jatkaa 2. divisioonan finaaleja lauantaina kotikentällään, otteluvoittojen ollessa 1-0 Hatsinalle.

 

Hatsina.net tavoitti M1-pelaajavalmentaja Jari-Pekka Tiusasen ennen perjantain lehti- ja radiohaastatteluja, ja ilmeisen kiireinen mediapersoona ennakoi tulevaa taistoa tyylilleen uskollisena - lyhyesti mutta ytimekkäästi: "Torstain maukas taisteluvoitto on jo nollattu, ja tänään herkistellään kehoa ja mieltä, eli viritellään soturit lauantaiseen taistoon. Asetelma on kieltämättä herkullinen, kun saatiin katkon paikka kotikentälle, joten kaveri joutuu tulemaan Mikkeliin ns. veitsi kurkulla, eli paineet ovat PHSB:lla. Puhelin on soinut tänään kiitettävästi, ja kiinnostusta huomiseen matsiin tuntuu olevan, eli uskoisin katsomon pullistelevan puoli seiskalta kun pallo pannaan Forumissa keskelle."

 

"Ottelusta tulee varmasti vauhdikas ja tasainen taisto, ja meidän pitää kiinnittää erityistä huomiota omaan pallolliseen peliimme, siinä voidaan nostaa tasoa torstailta. Marginaalit ovat tässä sarjassa pienet, mutta torstain perusteella maalivahti-puntari kääntyy tässäkin otteluparissa meidän eduksemme, kun rosterista löytyy kaksi kuumaa, voittavaa veskaria. PHSB on edelleen tämän otteluparin ennakkosuosikki, eli lähdetään haastajana kaatamaan jättiläistä, ja se vaatii joka ukolta torstain kaltaista suoritusta ja taistelua. Joukkue on playoff-sarjojen aikana venynyt aina tiukan paikan tullen, ja se paljon puhuttu 100% suoritus on edelleen varastossa. Tulisiko se sitten huomenna fanaattisen kotiyleisön edessä?" aprikoi haastattelupyyntöjen kanssa painiskeleva JPT19.

 

La 25.3.2017 klo 18.30, Sport Forum: Hatsina - PHSB 

Tule ajoissa paikalle varmistaaksesi istumapaikkasi + välttääksesi ruuhkaa lipunmyynnissä.

Liput S-Etukortilla 7€, norm. 9€.
seuran jäsenet, opiskelijat, lapset 10-15 v. 7€
Alle 10-vuotiaat ilmaiseksi

Seuran pelaaja- ja toimihenkilöjäsenille vapaa pääsy otteluihin, jäsenkortti esitettävä lipunmyyjille.

HUOM. Emme hyväksy liikuntaseteleitä ym. etuseteleitä maksuvälineenä.

 

liveseuranta otteluun TÄSTÄ.

 

HatsinaM1_PHSB_15012017_07.jpg