Hatsina ry

23.03.2017

M1: Jatkoajan taisteluvoitto ja ensimmäinen kiinnitys Lahdesta!

Miesten edustusjoukkue kairasi PHSB-finaalisarjan ensimmäisen kiinnityksen itselleen vaikeimman kautta, jatkoaikamaalilla.

 

Ottelun jälkeen tavoitettu M1-pelaajavalmentaja Jari-Pekka Tiusanen hekumoi tärkeää avausvoittoa vieraskentältä, ja kertoi olevansa erittäin tyytyväinen tapaan millä joukkue toteutti laadittua pelisuunnitelmaa. "Tänään pelattiin todella hyvin ja kurinalaisesti, ja voitto oli jälleen kerran koko joukkueelta hieno tasonnosto tiukassa paikassa. Ensimmäisessä erässä oltiin vähän telineissä, mutta toiseen erään parannettiin ja se oli meidän hallintaa. Kolmannessa erässä tuli pieni musta hetki, ja päästettiin kaveri peliin mukaan, mutta tehokaksikko Topi Hämäläinen (2+1) - Samuli Vauhkonen (0+2) pelasti meidät jatkoajalle. Jatkoaika ratkesikin sitten meidän loppuun asti hiottuun vaparikuvioon, jossa mainion ottelun pelanneet Pyry Kiesilä (0+2) sekä Miika Pylkkänen (1+0) ratkoivat pelin kylmästi meille".

 

"Joukkueesta ei tänään löytynyt sitä kliseistä heikkoa lenkkiä, ja joka soturi taisteli hienosti yhteisen päämäärän eteen. Tiukassa paikassa venyminen on aina vahvan joukkueen ja joukkuehengen merkki, ja kevään edetessä ratkaisijan viitta tuntuu sopivan useammankin hahmon harteille - esim. tänään Topi yllätti monet ns. asiantuntijatkin dominoimalla lohkon ennakkosuosikin kotihallissa. Hehkutus seis, ja fokus lauantaiseen katkon paikkaan, siinähän ne tärkeimmät", niputti puhelias M1-käskijä jatkosuunnitelmat.

 

Ottelupöytäkirja.

 

Ottelusarja jatkuu lauantaina Sport Forumilla klo 18.30. Tule ajoissa paikalle välttääksesi ruuhkaa lipunmyynnissä.

 

La 25.3. klo 18.30 Hatsina - PHSB

Liput S-Etukortilla 7€, norm. 9€.
seuran jäsenet, opiskelijat, lapset 10-15 v. 7€
Alle 10-vuotiaat ilmaiseksi

Seuran pelaaja- ja toimihenkilöjäsenille vapaa pääsy otteluihin, jäsenkortti esitettävä lipunmyyjille.

HUOM. Emme hyväksy liikuntaseteleitä ym. etuseteleitä maksuvälineenä.

 

Topi_Samppa_PHSB.jpg