Hatsina ry

19.03.2017

N1: Kausi päättyi tappioon - sarjasijoitus historian paras

Naisten edustus päätti eilen kautensa Joutsenossa nälkäisen JoKan vieraana. Ottelussa oli JoKalle vielä panosta, sillä se kamppaili putoamiskarsintaa vastaan. Lopputulos oli 5-3 (2-2, 2-1, 1-0) kotijoukkueelle, mutta sekään ei pelastanut JoKaa putoamiskarsinnalta, kun Santas United voitti oman ottelunsa SB Vaasaa vastaan.

Naisten peli oli hyvää puolitoista erää, mutta nälkäisempi kotijoukkue ratkaisi pelin lopulta edukseen. Naisilla maalinteossa oli jälleen vähän ongelmia, joka on ollut riesana läpi kauden. Tappiosta huolimatta tämä kausi kirjataan naisten edustusjoukkueen historiaan runkosarjan parhaimpana sijoituksena ikinä, kun joukkue kipusi kolkuttelemaan liigakarsintojen portteja päätyen sijalle neljä (4.).

Tilastot

Sarjan tilastot

JoKa ja SB Vaasa jatkavat pelejään putoamiskarsinnassa toisiaan vastaan. Parin voittanut joukkue jatkaa ensi kaudella divarissa. SB Vantaa ja HuKu puolestaan karsivat liigaan Jyväskylän molempia joukkueita vastaan, kun liigakarsintoihin joutuivat Happee ja O2-JKL. ÅIF juhli eilen seurahistorian naisten ensimmäistä liiganousuaan näyttävillä ilotulituksilla. Tsemppiä kaikille joukkueille jatkopeleihin.

Naisten edustusjoukkue kiittää tällä kaudella joukkueen matkassa olleita tekijöitä - erityisesti joukkueen tukijoita ja katsojia. Nähdään jälleen ensi kaudella valtakunnallisessa 1. divarissa.

IMG_2106.JPG