Hatsina ry

18.03.2017

M1: Playoffkevät jatkuu, PoNoVo-sarja poikki vieraskentällä!

Miesten edustusjoukkue jatkoi mahtavaa kevätvirettään lauantai-iltana Huhtiniemessä, ja paketoi PoNoVon kesälaitumille lukemin 5-6 (2-1, 0-2, 3-3).

 

Ottelun jälkeen tavoitettu, Hatsinan valmennusryhmään kuuluva seuraikoni Karri Häkkinen kertoi ottelun olleen playoff-henkeen tiukka ja intensiivinen taisto, jossa vieraiden laajempi materiaali oli valttia. "Ottelu oli todellinen koko joukkueen voitto, ja usko omaan tekemiseen oli jälleen todella kova. Tästä joukkueesta ei löydy heikkoa lenkkiä, ja jokainen soturi pystyi vielä vähän venyttämään suoritustasoaan ylöspäin. Tulos tuli hyvän joukkuehengen ja kovan taistelun tuloksena. Varsinkin meidän kolmoskenttä oli tänään mainiolla pelipäällä, ja Samuli Vauhkonen (1+0), Pyry Kiesilä (0+1), viime kauden joukkuetoverinsa kesälaitumille passittanut Teemu Kärkkäinen (0+1) sekä oudolla pelipaikalla raastanut, armottomassa tikissä oleva Topi Hämäläinen olivat tänään meidän parhaimmistoa. Maalipuiden välissä jäätävä Kalle Kiiskinen (26 torj.) oli jälleen huimassa vireessä, ja sniper Niko Vilen (2+0) räppäsi tänään pari tärkeää osumaa. Tehomiesten lisäksi Ville Valjakka alkaa päästä mainioon playoff-vireeseen, ja tämä kevään taistelija on ottelusta toiseen korvaamattoman arvokas omalle joukkueelleen.", hehkutteli erittäin tyytyväinen Hatsina-talismani omiensa otteita.

 

Ottelupöytäkirja.

 

2. divisioonan playoffit jatkuvat ensi viikolla runkosarjan voittajaa PHSB:a vastaan. Kotietu on siis lahtelaisilla, ja pelipäivät selkevät alkuviikosta. Seuraa playoff-kevättä Hatsinan netissä sekä Facebookissa. Muista myös IG @hatsina_m1.

Hatsina_PoNoVo_11032017_010.jpg