Hatsina ry

16.03.2017

M1: Katkon paikka Lappeessa lauantaina!

Miesten edustusjoukkue suuntaa lauantaina Lappeenrantaan metsästämään PoNoVo-ottelusarjan toista voittoa. Sarja pelataan paras kolmesta-tyylillä, eli paineet ovat nyt tiukasti isäntäjoukkue PoNoVon harteilla.

 

Torstaina aamuaerobiseltaan tavoitettu M1-pelaajavalmentaja Jari-Pekka Tiusanen katsoi viikonloppuun luottavaisena, ja totesi tilanteen olevan kaikin puolin kutkuttava. "Onhan nämä kevään taistot hienoja pelejä, sillä intensiteetti ja tunnelataus nousevat kaltaisellani kokeneellakin sotaratsulla aivan uusiin sfääreihin. Lauantain ottelussa mitään ei saada ilmaiseksi, ja vastassa on taatusti äärimmäisen motivoitunut PoNoVo. Oman arvioni mukaan kaveri ei pelannut aivan parasta peliään viime viikonloppuna Mikkelissä, mutta onneksi meilläkin on vielä paljon petraamisen varaa - meidän pelimme tulee kehittymään mitä pidemmälle kevät etenee. Se paljon puhuttu 100% suoritus on vielä varastossa, mutta sitä suoritustasoa kohti mennään treeni ja ottelu kerrallaan."

 

Hymyilevä Hatsinapiiskuri toteaa joukkojensa olevan hyvässä kevätlyönnissä, ja joukkue on pääpiirteittäin terveenä. "Pitkäaikaispotilaat puuttuvat edelleen, mutta onneksi materiaali on leveä ja motivoituneita sotureita löytyy joka tontille. Etenkin maalivahtipeli on ollut meidän vahvuutena tässä ottelusarjassa, ja nyt täytyy ihan tosissaan aprikoida, kumpi lyödään lauantaina luukulle; tulikuuma Juho Peura vai viime Lappeen reissulla Huhtarin hiljentänyt, näyttöhaluja uhkuva Kalle Kiiskinen. Harvemmin on ollut tämmöistä ongelmaa.", paaluttaa JPT19 luottavaisena.

 

la 18.3.2017 klo 18.00 Huhtiniemi/Foreverclub: PoNoVo - Hatsina

liveseuranta otteluun TÄSTÄ.

 

tarvittaessa su 19.3.2017 klo 16.00 Sport Forum: Hatsina - PoNoVo

 

Hatsina_PoNoVo_11032017_005.jpg