Hatsina ry

14.03.2017

N1: Kausi päätökseen lauantaina Joutsenossa

Naisten edustuksen 1. divaritaival päättyy tämän kauden osalta Jousenossa vieraspelin merkeissä. Ottelussa on vielä panosta mikäli sarjataulukkoa on uskominen, sillä JoKa taistelee putoamiskarsintaviivan tuntumassa.

Sarjataulukko elää nyt myllerystä, sillä edellisten pelien aikaan KaPa tuomittiin pistemenetyksiin. Tämänhetkisten tietojen mukaan kuitenkin Sheriffs, JoKa, AFC Campus ja SB Vaasa ovat valittaneet kurinpitopäätöksestä, joten muutokset ovat edelleen mahdollisia. Naisiin se ei kuitenkaan vaikuta sen suuremmin, sillä sarjapaikka on varma jo ensi kautta ajatellen.

JoKan peli on ailahdellut talven aikana, vaikka farmisoppari NST:n kanssa auttoi varmasti molempia. Farmin päätyttyä ja JoKan sarjapaikan oltua teoriassa varma JoKa antoi yhden parhaista tehonaisistaan NST:n mukaan loppukaudeksi. Nyt siirron päällä on tummat pilvet KaPa-gaten takia, sillä tämänhetkisen sarjataulukon mukaan JoKa on uhkaavasti karsintaviivan alapuolella.

Varmaa on, että JoKa haluaa päättää kautensa kunnialla ja taistelee pisteistä kotihallissaan ankarasti. Naisille on aina tuottanut pieniä hankaluuksia Joutsenohallin erikoinen matto, mutta jospa tällä kertaa kausi päätettäisiin maalijuhliin.

JoKa - Hatsina la 18.3. klo 17:00 Joutsenohallissa, otteluseuranta TÄSTÄ

IMG_6561.JPG