Hatsina ry

11.03.2017

M1: PoNoVo pakettiin playoff-startissa!

Miesten edustusjoukkue oli lauantai-ehtoona tyly isäntä, ja PoNoVo sai poistua kotimatkalle 9-6 (4-2, 3-3, 2-1) tappio niskassaan.

 

Ottelun jälkeen tavoitettu M1-pelaajavalmentaja Jari-Pekka Tiusanen (0+3) oli erittäin tyytyväinen rykmenttinsä suoritukseen ja kertoi kevään playoff-taistojen olevan pelimiehen parasta aikaa. "Voitto ja ensimmäinen kiinnitys ottelusarjassa tuli kovan taistelun ja ehjän joukkuepelin tuloksena, ja joka soturi laittoi tänään kaiken likoon joukkueen puolesta. Ottelu oli hyvää playoff-salibandya, ja PoNoVo kävi ottelussa yllättävän lämpmänä, ja meillä kasetti puolestaan kesti oikein mainiosti. Tunnetta pitääkin olla pelissä, ja olipa hienoa pelata mahtavasti kannustaneelle, täpötäydelle kotikatsomolle. Toivotaan että katsomo pullistelee ja mökissä on mölyä myös jatkossakin. Näitä pelejä saisi olla runkosarjassakin enemmän, sillä nämä puskevat pelaajia eteenpäin kehityksen tiellä - tempo ja tilannekovuus olivat huomattavasti normaalia runkosarjataistoa kovemmalla tasolla.", mehutteli kilpaa kevätauringon kanssa hymyillyt Hatsinapiiskuri.

 

"Meidän parhaimmistoa olivat tänään pitkän pelitauon jälkeen tehokkaan paluun pelikentille tehnyt junnu-timantti Aapo Salmela (2+1), varmaotteisesti maalilla torjunut Juho Peura (26 torj.), sekä takalinjojen voimahahmot Joonas Luhanko (3+0) sekä Teemu Kärkkäinen (0+2). Ensimmäinen erä oli meiltä hyvää pelaamista, toisessa oltiin hetki vaikeuksissa ja peli meinasi ajautua coast-to-coast salibandyyn, mutta sitten napattiin pelin ohjat omiin hyppysiin ja oltiin kuskin paikalla loppusummeriin saakka. Ensi viikolla harjoitellaan napakasti, herkistellään ja hienosäädetään ukkoja ja kuvioita vielä parempaan kuosiin, ja naatiskellaan tästä fiiliksestä kun saadaan pelata pelejä joissa on isot panokset.", summasi JPT19.

 

Ottelupöytäkirja.

 

Ottelusarja jatkuu la 18.3. klo 18.00 Lappeenrannassa, ja tarvittaessa kolmas osaottelu pelataan su 19.3. klo 16.00 Sport Forumilla.

 

HUOM. raporttia korjattu ma 13.3. klo 8.29; Joonas Luhangon tehot oikaistu, myös tulospalvelu ja tilastot päivittyvät aikanaan.

 

 

 

Hatsina_PoNoVo_11032017_009.jpg