Hatsina ry

08.03.2017

M1: Playoffit alkavat PoNoVoa vastaan!

Kauden tärkeimmät pelit alkavat lauantaina kun playoff-sarja PoNoVoa vastaan käynnistyy kotikentällä. Hatsina.net ruuvasi otteluennakon kommentit maakunnan tehokkaimmalta talkkarilta, Nestori Paldaniukselta.

 

"Kevään tärkeimmät pelit ovat alkamaisillaan, ja näitä varten on tehty duunia kesätreeneistä asti. Vaatimustaso tiukkenee ja nämä ovat niitä kuuluisia pienten marginaalien pelejä, sillä kumpikaan joukkue ei tahdo kesälomille vielä maaliskuussa. Vaikka olemmekin voittaneet PoNoVon runkosarjassa kahdesti, se ei auta yhtään playoffeissa. Joukkueet ovat toisilleen erittäin tuttuja, ja pelaahan PoNoVossa viime kaudella Hatsinanuttua ylpeydellä kantanut Joni Koppo. Viimeksi PoNoVolta puuttui paljon kehuttu Juho Kaila, ja liigassa sekä nuorten maajoukkueissa kovat näytöt tiskiin lyönyt kaveri voi kääntää voimasuhteita rajustikin onnistuessaan", aprikoi NP55.

 

Oman joukkueensa iskukykyä ja teveystilannetta tiedusteltaessa Paldanius ei halunnut playoff-henkeen ruotia yksityiskohtia liian tarkasti, mutta suostui paljastamaan seuraavaa; "Saamme pitkä-aikaispotilaita lukuunottamatta jalkeille parhaan mahdollisen nipun, eli terveystilanne on hyvä. Kauden loppuhetkillä hyökkääjäksi nostettu Miika Pylkkänen on ollut uudella pelipaikallaan todella hyvässä lennossa, ja "Pylyn" lisäksi Ville Valjakka on viime aikoina ollut mainiossa kevätvireessä."

 

Ennakon lopuksi puhelias pisteniekka totesi PoNoVon olevan heille lohkon kärkinelikon mieluisin vastustaja, ja lappeelaisten kaatoon vaaditaan koko joukkueen ehjää joukkuepeliä, höystettynä ensiluokkaisella maalivahtipelillä. "Meillä on lohkon paras maalivahtikaksikko, ja Kalle Kiiskinen & Juho Peura täydentävät toisiaan erittäin hyvin. Toivotaan että kotiotteluissa saadaan kotiyleisöltä kovaa kannustusta, ja Sport Forum pullistelee katsojia aiempien keväiden malliin", totesi NP55 haastattelun lopuksi.

 

La 11.3.2017 klo 16.00 Hatsina - PoNoVo

liveseuranta otteluun TÄSTÄ

 

Ottelusarjan muut ottelut:

La 18.3. klo 18.00 PoNoVo - Hatsina

tarvittaessa su 19.3 klo 16.00 Hatsina - PoNoVo

 

Pääsylippujen hinnat 2. div playoff / D1varikarsinta:
S-etukortilla 7€, norm. 9€
opiskelijat, lapset 10-15 v. 7€
Alle 10-vuotiaat ilmaiseksi

Seuran pelaaja- ja toimihenkilöjäsenille vapaa pääsy otteluihin, jäsenkortti esitettävä lipunmyyjille.

HUOM. Emme hyväksy liikuntaseteleitä ym. etuseteleitä maksuvälineenä.

Hatsina_Vehve_01102016_105.jpg