Hatsina ry

05.03.2017

N1: Lauantaina voitto Santa's Unitedista - sarjapaikka varma ensi kaudelle!

Naisten edustuksen lauantainen kotivoitto Rovaniemen Santas Unitedista takasi sarjapaikan ensi kaudelle. Näin ollen kaudella 2017-2018 pelataan jälleen naisten valtakunnallista 1. divisioonaa Mikkelissä.

Voitto tuli lukemin 7-4 (2-1, 3-1, 2-2). Voitto pitää elossa myös liigakarsintahaaveet, mutta siihen tarvitaan muiltakin vähän apuja. Selvää kuitenkin on, että alaspäin ei ainakaan tarvitse karsia. Rovaniemellä oli hyvää yritystä pelissä ja alku varsinkin oli heidän painostusta, sillä heille pisteet olisivat olleet elintärkeitä putoamiskarsinnan kannalta. Naisten maalilla esiintyi ensi kertaa tällä kaudella B-ikäinen Miia Maaranen, joka hoiti homman kotiin tyylillä.

Tilastot

Sarjataulukkoon muutoksia

Eilen lauantaina tuli myös ilmi, että KaPa-65 on peluuttanut vuodenvaihteen jälkeen 7 ottelussa edustuskelvotonta pelaajaa. Näin ollen Salibandyliiton kurinpitovaliokunta on määrännyt päätöksellään KaPa-65:n hävinneeksi ottelut aikavälillä 21.1. - 19.2. lukemin 0-5. Tästä seuraa se, että liigakarsintapaikasta taistellut KaPa putoaa toiseen ääripäähän, taisteluun divaripaikastaan. Muutokset sarjataulukkoon tehdään mahdollisimman pian. Näin ollen, naisilla on vielä liigakarsintapaikkaan teoreettiset mahdollisuudet, mutta se edellyttää pientä apua muilta joukkueilta.

Kautta on nyt jäljellä kaksi ottelua, tänään sunnuntaina kauden viimeinen kotiottelu ja runkosarjan päättävä vierasottelu Joutsenossa 18.3. Pelataan pelit loppuun ja katsotaan kuinka käy.

IMG_6561.JPG