Hatsina ry

01.03.2017

N1: Viimeisiä viedään kotona

Naisten edustusjoukkue esiintyy viikonloppuna viimeisen kerran tälle kaudelle kotikentällään, kun viikonlopun vieraat taistelevat molemmat häntäpäässä karsintaviivan alapuolella.

La 4.3.2017 klo 17:00 Hatsina - Santas United, Rovaniemi

Rovaniemeläiset taistelevat tällä hetkellä välttääkseen putoamiskarsintoihin joutumisen. Joukkue on pisteen perässä PHSB:tä, joka on joukkueen edellä karsintaviivan yläpuolella. Suora sarjapaikka ensi kaudelle olisi varmasti lottovoitto vieraille ja joukkueessa ei varmasti vähempää tavoitella. Rovaniemellä naiset olivat parempia lukemin 4-9. Hatsina ei ole kuin 4 pistettä vieraiden edellä (sijalla 6.) joten tärkeistä pisteistä pelataan.

Su 5.3.2017 klo 17:00 Hatsina - SB Vaasa

Sunnuntain vieraat tulevat Vaasasta ja ovat rovaniemeläisten tapaan karsintaviivan alapuolella vain pisteen päässä suorasta putoamisesta. Vaasan pelit ovat ailahdelleet, kun välillä on kaadettu kärkipään porukoita ja välillä on kontattu oikein kunnolla. Vaasalaistenkin uskoisi metsästävän pisteitä tosissaan välttääkseen suoran paluun 2.divariin. Vaasassa Hatsina vei pisteet lukemin 3-5, kuinka nyt käy?

 

Naisten viime peleistä taistelemat 3 pistettä antoivat varmasti lisävirtaa koko joukkueelle. Tule katsomaan tällä kaudella viimeistä kertaa kotikentällä esiintyviä edarinaisia ja kannusta tytöt voittoon. Suora sarjapaikka on täysin omissa käsissä

IMG_2069.JPG