Hatsina ry

28.02.2017

M1: Runkosarja huipentuu - vieraana Voima!

Runkosarjan viimeinen kierros pelataan perjatantaina ja vastustajaksi saapuu Imatran Voima. Sarjan alempaan keskikastiin jämähtäneet imatralaiset haluavat varmasti päättää kautensa voitokkaasti, ja perjantaina saadaan tehdä pitkä iltavuoro täyden pistepotin saavuttamiseksi.

 

Maanantain lajitreeneistä tavoitettu M1-pelaajavalmentaja Jari-Pekka Tiusanen odottaa perjantain ottelua innolla, sillä Voiman kanssa on vuosien varrella väännetty lukuisia tasaisia taistoja. "Sarjataulukkoa on jälleen kerran turha tuijotella, sillä Hatsinan ja Voiman kamppailuissa on aina erityinen jännite. Vastaan tulee tyypillinen Karjalan joukkue, josta löytyy tunteen paloa ja yksilötaitoa, ja etenkin väkkärämäisen Jerry Raution (17+6) kanssa täytyy olla todella tarkkana."

 

Omalta rykmentiltään JPT19 odottaa torstain PoNoVo-ottelun hyvän vireen jatkamista, ja korostaa tuloksen tulevan tasaisella koko joukkueen suorittamisella. Loppuviikon hyvien uutisten lisäksi saatiin paluuviestinä myös jobinpostia, kun väkevää kevättä pelanneen Valtteri Pulkkisen kausi on alaraajavamman takia ohi.

 

Otteluisäntänä toimii Hatsinan virallinen varustaja, Intersport Mikkeli, joka jakaa rajoitetun määrän pääsylippuja Voima-otteluun. Ole nopea ja nouda oma lippusi Interistä.

 

Pe 3.3.2017 klo 19.00 Sport Forum: Hatsina - Voima

Liveseuranta otteluun TÄSTÄ.

 

 

 

Hatsina_M1_TopTeam_15112015_www.jpg