Hatsina ry

23.02.2017

M1: Big steal - PoNoVo taipui Huhtarissa!

Miesten edustusjoukkue kairasi torstai-iltana todella maukkaan vierasvoiton sarjakärki PoNoVon kotikentältä lukemin 5-8 (0-3, 3-3, 2-2). Voiton takuumiehenä hääri Huhtarin herra ja hidalgo Kalle Kiiskinen, joka pelasi maalipuiden välissä hitokseen hyvän ottelun vanhassa kotihallissaan.

 

Ottelun jälkeen bussista tavoitettu pelaajavalmentaja Jari-Pekka Tiusanen kehui koko joukkueen taisteluilmettä, ja totesi voiton tulleen vahvan ja uhrautuvan joukkuepelin tuloksena. Viimeisenä lukkona toimi tulikuuma Kalle Kiiskinen, joka esitti tukun paraatipelastuksia Huhtarin runsaslukuiselle yleisölle. "Olen erittäin tyytyväinen koko joukkueen suoritukseen, ja kyllähän vierasvoitto sarjakärjestä maistuu joka kerta yhtä hyvältä. Ensimmäinen erä oli kenties kauden parasta peliämme, mutta toisen erän lopulla tullut pitkä alivoima sotki kuvioita hieman ja kaveri pääsi peliin paremmin mukaan. Joka sälli pelasi tänään uhrautuvasti ja yhdessä taisteltiin maukas voitto. Nyt ollaan askel lähempänä jatkopelien kotietua, ja yritetään pitää siitä kynsin hampain kiinni. Pienet saumat piikkiinkin vielä on, mutta ei nuolaista ennenkuin tipahtaa", lasketteli erittäin hyväntuulinen Tiusanen.

 

Vanhassa kotihallissaan loistanut Kalle Kiiskinen oli JPT19:n kanssa samoilla linjoilla, ja totesi tämän olleen koko joukkueen hieno taisto. "Voitto vanhassa kotihallissa maistuu totta kai makoisalta, sillä vastapuolella ja katsomossa oli todella paljon tuttuja. Pelattiin erittäin uhrautuvasti, ja mikäpäs siinä on noin hyvin puolustavan joukkueen takana pelata. Kärkkäisen Teemu (0+1) pelasi tänään todella vahvan puolustuspelin, ja Vilenin Niko (3+0) alkaa päästä hyvään kevätkuntoon. Suurin yllätys itselle oli kuitenkin Ikosen Mikon (2+2) mahtava kahden suunnan peli, ja monesti pelkästään hyökkäysorientoituneeksi pelaajaksi parjattu mailavirtuoosi teki tänään hommia hyvällä asenteella laajalla säteellä. Näköjään vanhakin koira voi oppia uusia temppuja, ja tätä laitetaan ehdottomasti lisää tilaukseen." summaili sankarivahti ottelun kulminaatiopisteitä.

 

Ottelupöytäkirja.

Hatsina_Vehve_01102016_1106.jpg