Hatsina ry

21.02.2017

M1: Torstaina Huhtarin siniselle!

Miesten edustusjoukkue matkaa torstaina Lappeenrantaan, ja Huhtiniemessä kohdataan sarjan piikkipaikalla porskuttava PoNoVo. Ottelussa paineet ovat tiukasti isäntien niskassa, sillä sarjan ykkössijan varmistaminen vaatii käytännössä pakkovoiton Hatsinasta.

 

Molemmista joukkueista löytyy toisilleen tuttuja pelaajia, onhan PoNoVo puolustajajärkäle Teemu Kärkkäisen viime kauden seura, ja Lappeenrannassa maalivahtioppinsa saanut Kalle Kiiskinen tuntee sarjakärjen rosterin kuin omat taskunsa. Vastustajan leirissä Hatsinan kikat tuntee viime kaudella Mikkelissä vaikuttanut konkarihyökkääjä, mr. PoNoVo, Joni Koppo. Hatsina.net antoi vieraskoreasti herrojen kehua toisiaan / omiaan vapaasti, ja tulokset ovat luettavissa alta. Kun karjalaiset ja savolainen ennakoivat, vastuu todellakin siirtyy lukijalle..

 

Teemu Kärkkäinen nostaa PoNoVosta esille Juha Ponkilaisen, ja hehkuttaa miehen levotonta lämäriä. Kovan piiskan lisäksi "Ponki" on rankkari/läpiajospesialisti, eli tarkkana täytyy olla. "Käry" kertoi tämän ottelun olevan yksi kauden odotetuimmista kohtaamisista, ja se merkittiin heti kauden alussa punakynällä kalenteriin, sillä Huhtarille on mukava palata kurittamaan entisiä joukkuetovereita.

 

Kalle Kiiskinen ennakoi isäntien syömähampaaksi ex-junnumaajoukkue- sekä liigatähti Juho Kailaa. NST:n PoNoVoon vaihtanut virtuoosi on Kiiskisen mukaan ärsyttävän hyvä pelaaja, jolta on vaikeaa löytää heikkouksia. KK listaa herran vahvuuksiksi loistavan laukauksen sekä erittäin hyvän kahden suunnan pelaamisen. Myös Kalle odottaa peliä innolla, sillä vanha kotihalli ja aiempien vuosien pelikavereiden kohtaaminen antavat sopivasti kipinää torstai-illan peliin.

 

Isäntien Joni Koppo ennakoi ottelusta Hatsina-herrojen tavoin tiukkaa taistoa, ja nostaa omistaan pari kovavireistä hahmoa framille. "Ollaan aika napakassa voittoputkessa porskutettu. Peliotteet on viime aikoina ollut laskusuhdanteista käyrää, mutta silti ollaan raavittu pojot Pontukselle. Ennakkoon tästä tulee todella tasokas ottelu varmasti tulossa niinkuin kärkiottelut kuuluvatkin olla.

 

Tietotoimiston mukaan poissaolijoiden lista pitäisi olla lähes tyhjä. Kovavireisistä löytyy kolme keltamustaa. Henri Hovi ja Teemu Tervonen ovat naputelleet aika mukavasti tärkeitä maaleja joukkueelle ja ovat alati vaarallisia ollessaan kentällä, kunhan omilta napsahtavat syötöt lapoihin.

 

Myös pakistosta Miika Hämäläinen saa peukkua suorituksistaan. Hieman flegmaattisen näköinen pallotaituri pitää välillä vastustajia huikeilla kikkailuilla pilkkanaan. Peli tulee ratkeamaan vanhaan fraasiin "Yksittäisiä otteluita voitetaan maaleja tekemällä, mutta mestaruuksia puolustamalla", joten paremman puolustuspelin omaava joukkue tulee olemaan torstain Lappeen illassa vahvoilla.", summaili JK ottelun kulminaatiopisteitä.

 

To 23.2.2017 klo 18.30 PoNoVo - Hatsina

Liveseuranta otteluun TÄSTÄ.

Hatsina_Vehve_01102016_0014.jpg