Hatsina ry

20.02.2017

N1: Upea taistelu kahdella kentällä tuotti 3 pistettä

Naisten länsirannikon reissu oli melkeinpä napakymppi siitäkin huolimatta, että lukiolaisten juhlat ja loukkaantumiset verottivat kokoonpanoa kentällisen verran. Vaikka matkassa oltiin vain kahdella kentällisellä, jaksoivat naiset taistella tärkeämpääkin tärkeämmät pisteet mukaansa.

Lauantaina Uusikaupungissa KaPa-65 meinasi jo tiputtaa pisteet omaan pussukkaansa, mutta Hatsinattarilla oli sana sanottavana ja kirivät vielä tasoihin. Kun jatkoaika ei tuonut ratkaisua, tasattiin pisteet lukemin 4-4 (1-0, 3-2, 0-2, 0-0). 4-2 kavennus loi joukkueeseen lisäpontta ja luovuttaminen ei ole näille naisille vaihtoehto. Komea piste sarjakolmoselta mukaan Mikkeliin.

Ottelupöytäkirja

Sunnuntain kova taistelu Turussa tuotti tulosta kun AFC Campus kaatui lukemin 4-5 (0-1, 2-1, 2-3). Pelin taso ei noussut kovin korkealle. Toisessa erässä naiset olivat vaikeuksissa, mutta viimeisessä erässä jaksettiin vielä puristaa tarvittavat tehot irti jotta voitto irtosi.

Ottelupöytäkirja

Naisten seuraavat pelit pelataankin kotona 4.-5.3., kun vieraaksi saadaan sarjanousijat Santas United Rovaniemeltä ja SB Vaasa.

IMG_7837.JPG