Hatsina ry

16.02.2017

N1: Tärkeitä pisteitä jaossa

Naisten edustus matkaa viikonloppuna Ugiin ja Turkuun, kun lauantaina kohdataan KaPa-65 (Uusikaupunki) ja sunnuntaina AFC Campus (Turku).

Lauantai 18.2. klo 18:00 KaPa-65 - Hatsina, Pohitullin koulu, Uusikaupunki

KaPa-65 on yllättänyt varmasti kaikki peliesityksillään. Kausi on sujunut joukkueen omaksi yllätykseksi niin hyvin, että loppukauden virallinen tavoite on liigakarsintapaikka. Mikkelissä pisteet tasattiin lukemin 2-2, mutta kuinka käy Pohitullin koulun parketilla?

Otteluseuranta TÄSTÄ

Sunnuntai 19.2. klo 16:30 AFC Campus - Hatsina,  Samppalinnan palloiluhalli, Turku

Campus on taistellut sarjassa ja peliotteet ovat heilahdelleet. Välillä on kaatunut isojakin joukkueita, mutta tällä hetkellä turkulaiset ovat karsintapaikalla sarjan häntäpäässä 9 pisteellään. Mikkelissä nähtiin todelliset maalijuhlat, kun Hatsina vei ottelun lukemin 7-4.

Otteluseuranta TÄSTÄ

 

Sarjapelit osuvat jälleen lukiolaisten vuoden tärkeimmälle viikonlopulle, kun perjantaina tanssitaan wanhojen tanssit ja abit risteilevät ladaten akkuja lukulomalle. Naistenkin joukkue kärsii näistä tapahtumista ja nähtäväksi jää millainen kokoonpano saadaan kasaan viikonlopulle. Pisteet olisivat enemmän kuin tervetulleita keskikastin tiivistyessä jatkuvasti..

Seuraa livetulospalvelusta kuinka naisten käy

IMG_2069.JPG