Hatsina ry

13.02.2017

Hatsina kovassa kasvussa!

Vuosi 2017 on alkanut salibandyn merkeissä todella vauhdikkaasti, ja tässä hieman kuulumisia kuluneen salibandykauden osalta.

 

Hatsina on salibandykauden 2016-2017 aikana panostanut voimakkaasti junioritoimintaansa, ja junioripäällikkömme Jouni Juurela on tehnyt erinomaista työtä kasvattaen salibandyperhettämme uusilla harrastajilla. Vuonna 2015 seuramme liikutti n. 230 lisenssipelaajaa, ja v. 2016 vastaava luku on 358 kpl. Lisenssipelaajien määrä on kasvanut vuodessa yli 55%.

 

Etenkin nuoremmissa juniori-ikäluokissa harrastajamäärä on kasvanut hienosti, ja Sport Forumilla on ollut syksyllä tungosta. Hatsinan toiminnanjohtaja Jussi Sinkko on erittäin tyytyväinen Juurelan työpanokseen, ja toteaa seuratyöhön tulleen aimo annoksen uutta draivia ja tietotaitoa JJ:n hypättyä remmiin mukaan. Sinkko alleviivaa etenkin uutta kevättä elävien salibandykoulujen tärkeyttä seuratoiminnalle, sillä ne ovat nuorille pelureille ensikosketus salibandyyn ja Hatsina-perheeseen.

 

Harraste- ja junioritoiminnan lisäksi panostamme myös kilpaurheiluun, ja mm. C-01-juniorimme hätyyttelevät valtakunnallisen 1. divisioonan kärkeä. A-tytöt löytyvät myös 1. divisioonan neljän parhaan joukkueen joukosta ja B-tytöt kuuluvat ylemmän jatkosarjan kärkijoukkueisiin. Miesten edustusjoukkueemme kuuluu niin ikään 2. divisioonan kärkijoukkueisiin, ja naisten edustusjoukkue löytyy 1. divisioonan kuuden parhaan joukkueen joukosta.

 

Uusia edustuspelaajia kehitetään normaalien joukkuekohtaisten harjoitusten lisäksi myös Etelä-Savon Urheiluakatemian aamuharjoituksissa, joita on kahdesti viikossa. Nuoremmille pelaajille järjestetään ylimääräistä, ohjattua taitoharjoittelua pelaajan kehityksen takaamiseksi.

 

Urheiluseura Hatsina v. 2017:

-          14 joukkuetta Salibandyliiton sarjoissa

-          yhteensä 358 lisenssipelaajaa

-          n. 80 salibandykoululaista / Korttelisäbä-harrastajaa (lapset 4-7 v.)

-          n. 10 lapsi-vanhempi liikuntaleikkikoululaista (lapset 1-3 v.)

-          23 valmentajaa / ohjaajaa, muita joukkueiden toimihenkilöitä n. 40 kpl

 

Linkki Jouni Juurelan haastatteluun Radio Mikkelissä, viikolla 6 / 2017.

 

Annamme mielellämme lisätietoa seurastamme ja salibandyn kehityksestä Mikkelissä.

 

Jouni Juurela                                                   

junioripäällikkö                                                       

p. 044 237 4800                                                   

jouni.juurela (at) hatsina.net                                   

junnut_kevt_2017.JPG