Hatsina ry

11.02.2017

M1: Parkettien partaveitsille pisteet plakkariin!

Miesten edustusjoukkue nappasi lauantai-ehtoona tärkeät vieraspisteet, kun Kouvolan Sudet kaatui Mansikka-aholla lukemin 8-9 (5-5, 2-0, 1-4).

 

Linja-autossa on aina tunnelmaa, ja ottelun jälkeen bussista tavoitettu M1-pelaajavalmentaja Jari-Pekka Tiusanen (0+1) kertoi vieraspisteiden tulleen varsin värikkäden vaiheiden jälkeen. "Kokeilimme ensimmäisessä erässä hieman erilaista oman pään pelitapaa, ja kokeilu jäi tällä kertaa lyhyeksi. Peli alkoi sujua hieman paremmin kun palattiin tuttuihin rutiineihin. Toinen erä oli meiltä heikompaa pelaamista, mutta kolmannen erän peli-ilmeeseen olen erittäin tyytyväinen. Reissuun lähtiessä tiedettiin että Sudet on kova kotijoukkue, ja tämä vaikka nyt päästiinkin kissapedon nylkemistalkoisiin, niin täytyy sanoa, että Susien peli on kehittynyt huimasti siitä mitä syksyllä Sport Forumilla nähtiin.", ynnäili vierasvoittoon tyytyväinen Hatsinapiiskuri.

 

Hatsinan parhaana palkittiin isot minuutit takalinjoilla luutinut Joonas Luhanko, ja tehomiehinä kunnostautuivat kokenut maaliruisku Mikko Ikonen (3+0) sekä tehot 1+2 mieheen roimineet energinen Nestori Paldanius sekä edustusjoukkueen mukaan loppukaudeksi nostettu Niko Vilen. Edellä mainittujen lisäksi jääkaappi-pakastinyhdistelmän kokoinen peruspakki Teemu Kärkkäinen oli hyvällä pelipäällä alustaen kaksi kihautusta.

 

Ottelupöytäkirja.

 

Hatsina_Vehve_01102016_1106.jpg