Hatsina ry

10.02.2017

M1: Lauantaina Mansikka-ahon parketille!

Miesten edustusjoukkue jatkaa parketti-peliensa saagaa lauantaina Kouvolan legendaarisessa koripallopyhätössä, ja puupinnalla lipsutellaan paikallisia Susia vastaan.

 

Hatsina.net tavoitti M1-pelaajavalmentaja Jari-Pekka Tiusasen kesken torstain pelikirjapäivityksen, ja erittäin hyväntuulinen Hatsinapiiskuri kertoi joukkojensa olevan iskussa. "Treeneissä on viime aikoina ollut hyvä flow, ja joukkue on pääpiirteittäin terve pitkäaikaispotilaita lukuunottamatta. Hyvässä kevätlyönnissä olevan Valtteri Pulkkisen pelikunto on vielä kysymysmerkki, mutta muuten reissuun päästään parhaalla mahdollisella porukalla. Parkettipelit ovat aina oma maailmansa, mutta nythän ne on sitten taputeltu tämän kauden osalta. Sudet ovat pelanneet viime aikoina kotikentällään nousujohteisesti, ja mm. SB Heinola sai lähteä kotimatkalle tyhjin käsin. Tarkkana pitää olla, ja lauantaina laitetaan haalarit niskaan ja tehdään pitkä iltapäivävuoro Kouvolassa", summaili JPT19.

 

Susien paidassa ja verkkareissa nähdään lauantaina parikin ex-Hatsinalaista, sillä kentällä viilettävän Aku Kukkolan lisäksi Susien penkin takana vaikuttavalla Tero Laurilalla on Hatsina-historiaa. Herrat tekevät varmasti kaikkensa laittaakseen kapuloita vieraiden rattaisiin, ja lauantaina nähdään mielenkiintoinen ja vauhdikas ottelu.

 

La 11.2.2017 klo 17.00 Sudet - Hatsina

Liveseuranta otteluun TÄSTÄ

 

HatsinaM1_PHSB_15012017_12.jpg