Hatsina ry

07.02.2017

N1: Kärkijoukkeilta 1 piste

Lauantaina 4.2. naiset laittoivat sarjakärki ÅIF:n todella tiukille ja pisteet tasattiin lukemin 3-3 (1-2, 1-0, 1-1, 0-0) kun jatkoaika ei tuottanut lisäosumia. Ottelu oli hyvää pelaamista koko joukkueelta ja paremmalla viimeistelyllä pisteet olisivat voineet jäädä Mikkeliinkin kokonaan. Lauantain ottelussa joukkueen konkari Carina Calenius sai viimein karistettua jo gorillan kokoiseksi kasvaneen apinan selästään, kun Cartsa painoi kaksi häkkiä pitäen naiset taistelussa mukana.

Ottelupöytäkirja

 

Sunnuntaina 5.2. SB Vantaan kokemus oli liikaa ja vieraat veivät pisteet mukanaan lukemin 3-6 (1-3, 1-2, 1-1). Hatsinaa piinasivat pelissä sattuneet loukkaantumiset, kun pelin aikana peräti 4 pelaajaa tippui kokoonpanosta pois ja B-tyttöjen peleissä ollut Veera Lokka ei ehtinyt naisten peliin mukaan. Viikonlopun rasitus alkoi näkyä pelin lopussa.

Ottelupöytäkirja

 

Viikonloppu verotti naisten kokoonpanoa rajusti. Ainakin Roosa Kuhanen on varmuudella sivussa loppukauden, muiden vammoista ei vielä ole tarkempaa tietoa. Naisten seuraavat pelit osuvat Wanhojen ja abien viikonlopulle, joten kaikki poppaskonstit otetaan käyttöön jotta naiset saavat mahdollisimman kovan kokoonpanon jalkeille Ugin ja Turun reissulle. Lisäpisteitä kaivataan nyt kipeästi ja uusille ratkaisupelaajille on tilaa.

IMG_3501.JPG