Hatsina ry

24.09.2015

N1: Kausi starttaa NYT!

Viikonloppuna naisten edustuksella koittaa juhlapäivät, kun kausi startataan heti kovilla peleillä. Joukkue lasketaan kirmaamaan pelikentälle lauantaina Turussa ja sunnuntaina Salossa.

 

La 26.9.2015 klo 14:00 Sheriffs - Hatsina, SB-Areena Turku

Sheriffsit olivat viime kaudella lohkon paremmalla puoliskolla kauden päätteeksi. Suorittaminen on varmaa ja tasaista, ja tahmealla lattialla varustettu matalakattoinen pimeä tehdashalli antaa varmasti kotijoukkueelle pienimuotoista hyötyä. Sheriffit ovat harjoitelleet tänä syksynä muita 1.divarijoukkueita vastaan, joissa ensimmäisessä joukkue otti nousijajoukkue RSS Panthersilta nekkuun ja jälkimmäisessä pöllyttivät naisten sunnuntaivastustaja HuKu:n selvästi. Joukkueen runko on luultavasti pysynyt ennallaan ja varma maalivahtikaksikko toimii joukkueen viimeisenä lukkona. Kovalla fysiikalla varustettu porukka, josta löytyy myös taitoa.

 

Su 27.9.2015 klo 15:00 HuKu - Hatsina, Hanhivaaran liikuntahalli Salo

Sunnuntain vastus on varmasti lauantain vastustajaa passiivisempi. Viime kauden nousijajoukkueista ainoa, joka säilytti sarjapaikkansa. Joukkueella on toimiva pelihuumori ja taktiikkansa, joka ei ainakaan viime kaudella perustunut vauhtiin. Viime kauden pistekärki Emma Launiainen löytyy tästä porukasta, ja hänen kanssaan naisten täytyy jälleen olla valppaana. HuKu on kesän aikana vahvistunut ja laajentanut rosteriaan, joten odotettavissa on jälleen tiukka vääntö. Viime kaudella salolaiset olivat voittamaton sakki naisille. Nyt kuitenkin pelialustan pitäisi sopia naisille paremmin, kun peli siirrettiin Taraflex-matolle liukkaalta Salohallin parketilta. HuKulla on sarjan fanaattisimmat katsojat, joten toivotaan että pelissä on jälleen hieno tunnelma

 

Naiset valmiina kauteen

Naisten harjoituskausi on sujunut hyvin, joten viikonlopun starttiin voidaan lähteä luottavaisin mielin. Alla on onnistuneita harjoitusotteluita, viimeisimpinä kotiturnauksessa kaatuneet liiga-JoKa ja 1.divarin Welhot. Fysiikaltaan naiset ovat varmasti paremmassa kunnossa kuin koskaan. Myös taitopuolta on kehitetty läpi kesän ja mailataituruutta toivottavasti nähdään myös peleissäkin. Viikonlopun peleihin naiset saavat kasaan iskukykyisen kokoonpanon, poissa ovat varmuudella vain B-tyttöjen SM-sarjan avauksessa Turussa pelaava Veera Pulkkinen, työkiireinen Pauliina Multanen ja Auri Välimaa.

Pääkallon ennakossa Hatsinaa veikkailtiin sarjan mustaksi hevoseksi yhdessä Sheriffsien kanssa. Sarjan ennakon voi lukea täältä. Pääkallon sivuilla on juttua enemmänkin naisten 1.divisioonasta, kun sivuilla esitellään tuleva vastustaja SSRA tarkemmin ja pohdiskellaan sarjan tulevaisuutta.

Ylläolevista ottelulinkeistä pääset seuraamaan reaaliaikaista tulospalvelua. Muistakaa seurata naisten edustusjoukkuetta myös Twitterissä @HatsinaNaiset, Instagramissa @hatsinan1 ja tietysti Facebookissa Urheiluseura Hatsinan tilin kautta.

nedustus.jpg