Hatsina ry

27.01.2017

M1: Palikat järjestykseen!

Sunnuntaina kotikentällä kohdataan nousijajoukkue Palikat. Sarjan tyvipäähän jämähtänyt Orimattilan ylpeys kaipaa kipeästi pisteitä putoamispeikon karistamiseksi. Isännät puolestaan kaipaavat täytettä pistepussiinsa kestääkseen lohkon karkikahinoissa mukana. Edellinen ottelu vähintäänkin mielenkiintoisella Nikke-Areenalla päättyi Hatsinan 3-15 voittoon.

 

Perjantain viimeistelytreeneistä tavoitettu isäntien profiilipakki Miika Pylkkänen alleviivaa pelin alkavan kliseisesti nolla-nollasta, ja että otteluun ei missään tapauksessa voida lähteä ns. takki auki. "Meidän täytyy noudattaa tiukasti treeneissä harjoiteltuja ja sovittuja asioita, koska ne takaavat hyvän suorituksen ja lopputuloksen. Minkäänlaiseen sooloiluun tai huolimattomaan pelaamiseen ei voida lähteä, sillä tässä sarjassa siitä rokotetaan välittömästi. Syksyn vieraspelissä Palikat pelasivat etenkin erien alut todella aktiivista salibandya, ja pystyy kyllä luomaan maalipaikkoja tälläkin sarjatasolla", tarinoi Pylkkänen.

 

"Pyly" kehottaa kotiyleisöä seuraamaan pyhän pelissä myös radioaalloilla dominoineen Markus Myyryläisen pehmeitä käsiä, ja toivoo MM18:n hyvän flown jatkuvan myös sunnuntaina.

 

Su 29.1.2017 klo 18.00 Hatsina - Palikat

Liveseuranta otteluun TÄSTÄ

HatsinaM1_PHSB_15012017_10.jpg