Hatsina ry

18.01.2017

M1: Torstai on Toppia täynnä!

Miesten edustus palaa parketti-aikaan torstaina Savonlinnassa, kun OKL:n pomppuisella parketilla väännetään Etelä-Savon Derby, osa 2.

 

Viime aikoina piristymisen merkkejä osoittanut Top Team löytyy sarjan keskikastista, ja perinteisesti keskinäiset pelit ovat olleet tiukkoja, ja yleisölle on tarjottu viihdettä koko rahalla. Isännät saavat pientä kotietua arkipelistä ja toki parketilla pelaaminen on aina oma maailmansa. Hatsina hakee torstain taistoon tuntumaa nostalgiselta Rantakeitaan parketilta, ja kuviot viimeisteltiinkin keskiviikko-iltana mikkeliläisen salibandyn tarunhohtoisessa synnyinkodissa.

 

Hatsina.net tavoitti Parkettien Partaveitseksikin tituleeratun pelaajavalmentaja Jari-Pekka Tiusasen Keitaan keskiviikko-illasta, ja JPT kertoi parketin vaativan aina pientä totuttelua matto-alustaan tottuneilta pelureilta. "Toppi näyttäisi olevan piristymään päin, ja huhun mukaan he ovat saaneet joukkueeseen vahvistuksia kokeneiden Timo Käckin sekä Heikki Herrasen comebackin myötä. OKL-hallilta vieraspisteet vaativat aina extra-efforttia, sillä paikallispeli sytyttää varmasti myös Topin venymään kauden parhaimpaansa.", tuumaili Tiusanen.

 

Liveseuranta otteluun TÄSTÄ

HatsinaM1_PHSB_15012017_12.jpg