Hatsina ry

15.01.2017

M1: Kotitappio ennätys-yleisön edessä!

Miesten edustusjoukkue taipui sarjakärki PHSB:lle sunnuntai-iltana kotikentällä lukemin 7-9 (0-2, 3-4, 4-3). Kirvelevää kotitappiota oli todistamassa kauden ennätys-yleisö (268 katsojaa), ja kotiyleisön hyvästä kannustuksesta huolimatta tänään oltiin turhan vieraskoreita isäntiä.

 

Ottelun jälkeen tavoitettu Hatsinan konkaripuolustaja Klaus Tanttu kommentoi vieraiden olleen miltei joka osa-alueella isäntiä edellä, ja parempi joukkue kuittasi pistepotin ansaitusti. "Kaveri oli tänään fyysisempi ja meitä parempi jalalla, ja me puolestaan emme saaneet itsestämme parasta suoritusta irti. Omasta joukkueesta onnistujiksi voidaan lukea ainoastaan puolustuksen lukko Kalle Luhanko (2+1) - "Ilu" pelasi jälleen hyvän ottelun. Pelaajien lisäksi onnistuijia löytyi myös kolmannesta osapuolesta - tuomarit olivat tänään hyvällä pelipäällä, ja linja pysyi läpi ottelun selkeänä", summaili pettynyt peruspakki ottelun jälkimainigeissa.

 

Isäntien pääpiiskuri Jari-Pekka Tiusanen (0+1) oli "Klasun" kanssa samoilla linjoilla, ja totesi PHSB:n olevan nykyvireessään lohkon paras porukka. Parannettavaa jäi JP:nkin mielestä paljon, ja tästä tappiosta otetaan oppimateriaali irti ja samalla suunnataan fokus kohti torstain Top Team-vieraspeliä. "Nyt aletaan suunnitella kuvioita Topin kaatoon OKL:n parketilla, sillä torstaina pelataan taas. Tänään ei onnistuttu, mutta nyt otetaan oppia virheistä ja parannetaan omaa tekemistä kevättä kohden. Positiivisia juttuja olivat täpötäysi kotihalli ja sen tuoma tunnelma, toivotaan että yleisö löytää paikalle yhtä runsaslukuisena myös seuraaviin kotiotteluihin", kertasi pettynyt JPT19.

 

Isäntien tehopelaajia olivat Kalle Luhangon lisäksi hatullisen tehoillut maalinsylkijä Mikko Ikonen sekä tänään hyökkääjän tontilla viilettänyt Joonas Luhanko (1+1).

 

Ottelun ensimmäisellä erätauolla nähtiin myös Mikkelin Neito 2017-finalistien välinen pujottelukisa, ja peliväline totteli Neito-kandidaatteja mainiosti.

 

Ottelupöytäkirja.

Pöytäkirjasta puuttuu tätä kirjoitettaessa Hatsinan viimeinen maali (7-9) mutta tiedot päivitetään maanantaina Salibandyliiton toimesta.

 

HatsinaM1_PHSB_15012017_11.jpg