Hatsina ry

05.01.2017

M1: Täydet pisteet torstai-illan taistosta!

Miesten edustusjoukkue nappasi tärkeät sarjapisteet torstai-illan taistostaan Sysmän Päijänne-Areenalta lukemin 7-10 (3-2, 2-5, 2-3). Vuosien varrella vaikeaksi vieraskohteeksi osoittautunut Sysmä ei tälläkään kertaa yllättänyt, vaan pisteiden eteen jouduttiin ahertamaan täysi iltapuhde.

 

Ottelun jälkeen tavoitettu hyökkääjävirtuoosi Nestori Paldanius (1+0) kertoi Hatsinan hallinneen pelitapahtumia, ja BB-88 panosti tehokkaisiin vastaiskuihinsa. Varsinkin ensimmäisessä erässä Hatsinalla oli runsaasti tekopaikkoja, mutta maalimerkintöjä säästeltiin tuleviin koitoksiin. Paldanius kehui isäntien kovaa asennetta, ja varsinkin erien alussa BB tuli päälle kuin se kuuluisa yleinen syyttäjä. Kiitosta sai myös hallin hyvä tunnelma, ja arki-illasta huolimatta yleisö oli löytänyt lehtereille kiitettävästi.

 

Ottelun onnistujia olivat erittäin pirteästi pelannut hyökkääjälupaus Samuli Vauhkonen (2+0) sekä mainiosti peliä rytmittänyt ja kahteen suuntaan uurastanut Karri Häkkinen (1+1). Tehot jakautuivat tänään tasaisesti, ja kahden tehopisteen miehiä joukkueesta löytyi peräti seitsemän kappaletta. Hatsinan pelaaja-valmentaja Jari-Pekka Tiusanen (2+0) täydensi NP55:n lausuntoja kertoen tekemisen olleen tänään raikasta ja iloista, ja totesi vastustajan olevan huomattavasti parempi, mitä sarjataulukko kertoon. Hatsina-piiskuri povasi BB:n pistesarakkeen täyttyvän pomminvarmasti, mikäli tekeminen pysyy samalla tasolla kuin torstai-iltana.

 

Nestori Paldanius on LVI Mikkeli Oy:n sekä Kiinteistöhuolto Paldanius Oy:n kummipelaaja.

 

Ottelupöytäkirja.

 

Hatsina_Vehve_01102016_105.jpg